2: Дом на небеса и дихания

39,90 лв.

Брайс и Хънт се опитват да се върнат към нормалния живот след спасяването на Лунатион. Това, от което се нуждаят, е да забавят темпото и да помислят за бъдещето.

Плановете им обаче се объркват. Макар че астерите спазват думата си и стоят настрана, проблемите следват Брайс и Хънт по петите. Силата, с която разполагат бунтовниците, става заплаха за властта на управляващите. Брайс, Хънт и техните приятели са въвлечени в схемите на опозицията. Изборът, пред който се изправят, е очевиден: да затворят очите си, докато другите страдат, или да се борят за онова, което е правилно.

А Брайс и Хънт никога не са обичали да стоят безучастни.

Книга втора от поредицата ЛУНАТИОН

 Автор
 Сара Дж. Маас
 Импринт
 Анишър
 Тип
 Фентъзи
 Поредица
 Лунатион
 Възраст
 18+
 Корица
 Твърда
 Формат
 14 x 21
 Страници
 848
 ISBN/Баркод
9789542727453

За автора:

Сара Дж. Маас е aвтор на международните бестселър поредици „Стъкленият трон“ и „Двор от рози и бодли“, както на романа „Дом на пръст и кръв“, който излезе през 2020 г. Книгите ѝ са продадени в над девет милиона екземпляра, издавани на тридесет и седем езика в целия свят. Родена в Ню Йорк, Сара Дж. Маас живее в Пенсилвания заедно със съпруга, децата и кучето си. Всички книги от Сара Дж. Маас вижте тук.

* * *

Първата книга от поредицата Лунатион – „Дом на пръст и кръв“, спечели с рекорден брой гласове читателския вот на наградите Goodreads Choice Awards за 2020 г. в категорията за най-добра фентъзи книга. Продължението „Дом на небеса и дихания“ излиза на български броени дни след световната премиера на 15 февруари, в превода на Цветелина Тенекеджиева.

„Дом на небеса и дихания“ проследява събитията след спасяването на Лунатион. Развивайки динамичната, непредвидима сюжетна линия, Сара Дж. Маас изследва болката от загубата, цената на свободата, силата на любовта. Брайс и Хънт отново се оказват в епицентъра на политически интриги, борба за власт и мрачни тайни.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Сара Дж. Маас e най-продаван автор на New York Times с поредиците „Стъкленият трон” и „Двор от рози и бодли”. Сара създава първоначалния вариант на поредицата „Стъкленият трон”, когато е само на 16 години, а днес тя е преведена на 35 езика. След като написва първите няколко глави от първата книга в поредицата, ги публикува с работно заглавие Queen of Glass във FictionPress.com, където творбата ѝ светкавично става най-четената в историята на сайта. И е само началото на успеха на авторката.

Сара живее в Пенсилвания заедно със съпруга и кучето си.

http://sarahjmaas.com/

https://www.instagram.com/therealsjmaas/