Приятели, представяме ви част от издателските акценти на издателството, които предстоят през летните месеци на 2022 г.

2022, лято: АКЦЕНТИ ОТ ИЗДАТЕЛСКИЯ ПЛАН | Егмонт ТИЙН

ФАНТАСТИЧНИ ЖИВОТНИ: ТАЙНИТЕ НА ДЪМБЪЛДОР. ОРИГИНАЛЕН СЦЕНАРИЙ на ДЖ. К. РОУЛИНГ и СТИВ КЛОУВС през юли ще ни отведе в обичания магьоснически свят. Каним ви на вълнуващо вълшебно приключение там, където всичко е възможно.

1: ПОЛУКРЪВНА | HALF-BLOOD на ДЖЕНИФЪР Л. АРМЕНТРАУТ този път ще ни потопи във вълнуващо тийн четиво от авторката през август. Дженифър отново обаче ще сътвори свят, вдъхновен от митологията, пленяващ с динамичен сюжет, забранена любов, закачливи диалози. Знаем, че няма да имате търпение за продължението и затова втората книга от поредицата – 2: PURE, ще поднесем още през октомври.

NOTHING MORE TO TELL на КАРЪН М. МАКМЕНЪС ще ускори пулса на читателите през септември. Броени дни след световната премиера романът ще се появи и на български език. От майсторката на тийн съспенса Макменъс отново очаквайте забележителен, напрегнат трилър.

1: SKANDAR AND THE UNICORN THIEF на A. F. STEADMAN ни пренася в друго измерение през септември. Потапяме се в спиращ дъха свят на еднорози и смели герои в този фантастичен дебют, идеален за всички, които обичат приключенията на Пърси Джаксън и компания.

 

И ОЩЕ:

ЗАВЕТЪТ НА ХОТОРН на ДЖЕНИФЪР ЛИН БАРНС ще ни сблъска с нови загадки още този месец. Разплитаме мистерията с последната книга от поредицата ИГРИ НА НАСЛЕДСТВО – 3:THE FINAL GAMBIT през септември.

Втора и трета книга от поредицата КРАЛСКИ КОНЕ на ЯНА ХОХ разтуптяват сърцата ни съответно през юли и септември.

 

2022, лято: АКЦЕНТИ ОТ ИЗДАТЕЛСКИЯ ПЛАН | УО

ПОРОЧНА ЛЮБОВ [TWISTED LOVE] на АНА ХУАНГ ще превземе сънищата през юни. Ана създава мрачна и красива история за любовта на двама души, която ще се превърне в тяхното спасение и гибел. Романът е първа част от огнената поредица ПОРОЧНИ ИСТОРИИ. Втората книга – TWISTED GAMES, очаквайте през август. До края на годината ще издадем и четирите романа от серията.

LOVE ON THE BRAIN на АЛИ ХЕЙЗЪЛУУД отново ни потапя в света на науката, за да срещнем истинската любов през август. Нима очаквате нещо по-малко от книга на Али: герои с невероятна химия помежду им; забавни ситуации, гарнирани с остроумни забележки; трептяща във въздуха любов? Излиза на български в синхрон със световната премиера.

AMERICAN ROOMMATE EXPERIMENT на ЕЛЕНА АРМАС ще се появи през септември. Сладка, духовита и интригуваща не по-малко от ИСПАНСКА ЛЮБОВНА ИЗМАМА, нямаме търпение за новата среща с творчеството на Елена. Очаквайте в синхрон със световната премиера.

 

И ОЩЕ:

МАДАМ ИЗКУШЕНИЕ на МЕГЪН МАРЧ – огненият финал на дръзката двулогия МАГНОЛИЯ четем още този месец.

ELECTRIC IDOL на КЕЙТИ РОБЪРТ – книга втора от мрачната, порочната поредица МРАЧЕН ОЛИМП, ще нагорещи до червено юли. Третата част – WICKED BEAUTY, очаквайте през октомври.

 

Приятели, пожелаваме ви красиви и вдъхновяващи месеци, изпълнени с вълнуващи книжни срещи!