Фантастични животни и къде да ги намерим

14,90 лв.

Копие от „Фантастичните животни и къде да ги намерим“ обитава почти всеки магьоснически дом по света. Сега, само за определен промеждутък от време, мъгълите също ще имат възможност да научат къде живее петоногът, какво яде пухкавелът и защо е най-добре да не оставят мляко близко до бодливеца.

Част от продажбите на тази книга ще отидат при Comic Relief и Lumos, което означава, че левчетата и галеоните, които ще дадете за нея, ще сътворят магия, по-голяма от всяка, на която е способен който и да е магьосник. Ако пък смятате, че това нее причина да  се разделите с част от парите си, силно се надявам, че минаващите покрай вас магьосници ще са по-благосклонно настроени. Особено ако сте нападнати от мантрикора.

Албус Дъмбълдор

 Автор
 Дж. К. Роулинг
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Хари Потър
 Възраст
 10+
 Корица
 Твърда
 Формат
 145 x 215 мм
 Страници
 144 черно-бели
Хартия
FSC от сертифицирана дървесина
 ISBN/Баркод
9789542720126

Като израз на грижа и отговорност за опазването на околната среда, тази книга е отпечатана на FSC хартия, произведена от сертифицирана дървесина от гори, стопанисвани по високоекологични и социални стандарти.

Петър Косотв 28/04/2017

Как може да местите датите на издаване постоянно?! Първо беше за 1 април, после за 8ми, за 13ти, после за 22ри, след това още веднъж за 29 и сега за 6ти май!!! Просто не мога да повярвам! Ужасна организация! Да не говорим че постера за реклама на книгите стой на преден план още от 13ти, а всъщност ги няма в наличност. Поръчал съм ги от сайта още от 15ти, а сега премествате дата отново с една седмица!!! Ами направо кажете, че догодина ще излезнат!!! Какви хора само!

Егмонт 02/05/2017

Здравейте, Петър! Разбираме вашето недоволство и се извиняваме най-искрено за причиненото неудобство. За съжаление обаче зависим от праводържателите, които одобряват всичко, преди да влезе за печат. В случаи като този, в които чакаме тяхното финално одобрение прекалено дълго, се получават подобни промени в планираните дати на издаване. Трите обновени издания ще могат да бъдат ваши на 6 май. Поздрави!

Борис Нисолов 29/03/2024

Много хубави и интересни книги!! И трите части са много забавни. Но може ли да ми кажете кога ще излязат другите любилейни и илюстровани издания от поредицата на Хари?

Добавяне на коментар: