Когато надникнете в страницата на „Книжни криле“ ще откриете не само ценни препоръки за заглавия, подходящи за младите читатели, но и съвети към родителите, педагозите и дори към издателите в подбора и представянето на книги, които мотивират детския интерес към четенето!

Радваме се, че често в селекцията им попадат любими наши издания за деца и побързахме да поканим мотора на блога – Ненко Генов, както Вида Делчева, за да се разходим из книжния небосклон и поговорим за комикс поредицата „Северно сияние“ от Малин Фалк, за графичния роман по „Похитителят на мълнии“ от Рик Риърдън и други любими детски книги. Какво е значението на комиксите и влиянието им върху развиването на читателски навици? Каква допълнителна стойност можем да получим от тях и в кои отношения отстъпват на традиционните книги? С кой съвременен детски писател Ненко и Вида биха искали да се срещнат лично, вижте в двата ни епизода, публикувани и в нашия канал Youtube.com/egmontbulgaria!  

Благодарим на „Книжни криле“ за виртуалната ни среща в Book Tag Café и ви пожелаваме още много щастливи полети между страниците!

Уеб страницата @КнижниКриле може да намерите тук.

Facebook страницата @КнижниКриле може да намерите тук.

Ново!
29,90 лв.
5,00 лв.
14,90 лв.
14,90 лв.
5,00 лв.
14,90 лв.
19,90 лв.
14,90 лв.
5,00 лв.
19,90 лв.
59,00 лв.
14,90 лв.