Автор: Мартин Колибаров
28.02.2017

Всеки от тях е създаден по толкова невероятен начин, че просто няма как да не ги харесате! Дори злодеят в тази книга е изграден като изключително интересен персонаж и със сигурност ще се превърне във ваш любимец!

Сайра


Източник: Gabriel Picolo/Epic Reads

О, Сайра! Тя е силна, знае какво иска и би жертвала всичко, за да победи злото. Сайра е сложен образ, когото ми бе трудно да разбера в началото, но с всяка следваща страница започвах да я харесвам все повече и повече, а накрая вече бе любимият ми герой от книгата! Беше изключително удоволствие да чета за нея, защото е персонаж, обединяващ невероятни качества.


Източник: Morgana Wallace/
Epic Reads

 

Акос


Източник: Gabriel Picolo/Epic Reads

Акос е невероятен герой – изключително добър, любезен, умен и правдив. Той би жертвал живота си, за да спаси хората, които обича. Неговите части от книгата бяха може би най-силни и винаги, когато идваше ред за глава от неговата гледна точка, знаех, че ще се случи нещо интересно и вълнуващо… И не грешах!


Източник: Morgana Wallace/Epic Reads

 

Ризек


Източник: Gabriel Picolo/Epic Reads

Това е героят, когото мразех и харесвах едновременно – не го понасях заради ужасната му същност и затова, че би направил всичко, за да управлява света, дори това да значи да отнеме човешки живот. Едновременно с това обаче видях, че в Ризек се крие поне малко добро, до което обаче се стига трудно. Харесвах го, защото за мен той е най-добре изграденият образ в книгата. Не е лесно да създадеш лош герой, когото читателите наистина да мразят, а Вероника се е справила чудесно с тази задача. И все пак – не е задължително един герой да е добър, за да го харесваме, нали?


Източник: Morgana Wallace/Epic Reads

 

Можете да се сдобиете с карта на света от „Смъртни белези“, като поръчате книгата онлайн тук*:
egmontbulgaria.com/3074.html

*Промоцията важи до изчерпване на количествата.

24,90 лв.