3: Дом на пламъци и сенки (Е-книга)

40,99 лв.
Не е налично

СВЯТ, ПОТЪНАЛ В МРАК.
ПЛАМТЯЩА ИСКРА.
ВЗРИВ НА ЗВЕЗДИ.

Брайс Куинлан никога не е очаквала да напусне Мидгард, но сега, когато това е факт, всичко, което иска, е да се върне обратно. Там останаха всички, които обича – семейството ѝ, приятелите ѝ, сродната ѝ душа.

Попаднала в странен нов свят, Брайс ще трябва да запази разума си, ако иска да намери пътя към дома. А това е трудна задача, особено като не знае на кого може да се довери.

Хънт Аталар и преди е бил на дъното, но това дъно може да се окаже по-дълбоко. След няколко кратки месеца, в които имаше всичко, за което е мечтал, сега отново е затворен, лишен от свободата си и без представа за съдбата на Брайс. Отчаяно иска да ѝ помогне, но му е нужна помощ, за да успее да избяга от астерите.

В това спиращо дъха продължение на бестселърите ДОМ НА ПРЪСТ И КРЪВ и ДОМ НА НЕБЕСА И ДИХАНИЯ светът на Брайс и Хънт е доведен до ръба на разрухата, а бъдещето му лежи на техните рамене.

Книга трета от поредицата ЛУНАТИОН

 Автор
 Сара Дж. Маас
 Тип
 Фентъзи
 Поредица
 Лунатион
 Възраст
 18+
 Формат
 EPUB3
 Страници
 960
 ISBN/Баркод
9789542732075

За автора:

Сара Дж. Маас е aвтор на международните бестселър поредици „Стъкленият трон“ и „Двор от рози и бодли“, както на романа „Дом на пръст и кръв“, който излезе през 2020 г. Книгите ѝ са продадени в над 40 милиона екземпляра, издавани на тридесет и осем езика в целия свят. Родена в Ню Йорк, Сара Дж. Маас живее в Пенсилвания заедно със съпруга, децата и кучето си. Всички книги от Сара Дж. Маас вижте тук.

* * *

Първата книга от поредицата Лунатион – „Дом на пръст и кръв“, спечели с рекорден брой гласове читателския вот на наградите Goodreads Choice Awards за 2020 г. в категорията за най-добра фентъзи книга. Продължението „Дом на небеса и дихания“ излиза на български броени дни след световната премиера на 15 февруари, в превода на Цветелина Тенекеджиева.

„Дом на небеса и дихания“ проследява събитията след спасяването на Лунатион. Развивайки динамичната, непредвидима сюжетна линия, Сара Дж. Маас изследва болката от загубата, цената на свободата, силата на любовта. Брайс и Хънт отново се оказват в епицентъра на политически интриги, борба за власт и мрачни тайни.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Сара Дж. Маас e най-продаван автор на New York Times с поредиците „Стъкленият трон” и „Двор от рози и бодли”. Сара създава първоначалния вариант на поредицата „Стъкленият трон”, когато е само на 16 години, а днес тя е преведена на 35 езика. След като написва първите няколко глави от първата книга в поредицата, ги публикува с работно заглавие Queen of Glass във FictionPress.com, където творбата ѝ светкавично става най-четената в историята на сайта. И е само началото на успеха на авторката.

Сара живее в Пенсилвания заедно със съпруга и кучето си.

http://sarahjmaas.com/

https://www.instagram.com/therealsjmaas/