Да четеш литература за любов никога не омръзва, особено през август -  най-подходящото време за силни емоции и вълнуващи преживявания.

За почитателите на романтиката, за тези, които обичат „пеперудите в стомаха“ да кръжат из страниците, или ги увличат „разпалващи“ сюжети - за вас избрахме книги, посветили се на Любовта. Насладете се на най-топлия месец от годината с едни от най-горещите любовни заглавия.  

 

След & Преди

Писателката Анна Тод дава живот на тази история в социалната мрежа Wattpad, а днес книгите  от поредицата „След“ са преведени на повече от 30 езика, оглавявайки класациите в Италия, Франция, Испания. В епицентъра на романите е връзката между напълно противоположните Теса и Хардин и без да разкриваме повече, споделяме коментар на читател и трейлъра към екранизацията на първия роман.

⭐⭐⭐⭐⭐ „Страхотна книга, абсолютно си заслужава да се прочете. Изумителен е фактът, че  когато Анна е започнала да пише, е била на 17 години. Книгата е завладяваща и подходяща дори за хора като мен, които по-принцип не си падат точно по този жанр. Чете се изключително бързо и леко, въпреки големите размери. Най-хубавото е, че абсолютно НЕ Е типичната любовна история.“ 31/05/2019

 

 

Любов и семейни отношения

Родена и отраснала в живописния щат Монтана, американската писателка Девни Пери ни пренася в бар „Ларк Коув“, където да се настаним удобно и на един дъх прочетем историята на Тиа и Лоугън. Едноименната поредица превзе сърцата на читателите с вечната история за любов и семейсто, разгърната емоционално и приемаща изненадващи обрати. Първите два романа – „Неуверена“  (1: Tattered) и „Незабележима“ (2: Timid), излязоха у нас през пролетта, а очакваното продължение 3: Tragic идва през м. септември.

@Karen McVino, Bookalicious Babes Blog Cosmopolitan

 „Останах омагьосана от красотата, детайлността и чувствеността в книгите на Девни. От писъците на душата, от прочувствените образи, от сюжетите, в които съвършенството тлее бавно.“

 

Любов, кулинарни изкушения + Тоскана

Тази комбинация превръща „Любовта е целувка на дама“ в прекрасно четиво за разпускане, заредено с много романтично настроение, но и със съблазнителни, автентични италиански рецепти. Писателският тандем Елизабета Флумери и Габриела Джакомети пресрещат главните герои в малко тосканско селце, за ни поведат към сърцето на един мъж чрез кулинарните умения и горещия характер на една жена. Простичко, но толкова вкусно и живописно, че препоръчваме, докато четете романа да добавите чаша италианско вино за акомпанимент на атмосферната разходка из калдъръмените улички на Тоскана.

 

Юли, август, септември…

Поредицата на Одри Карлан „Момиче от календара“ е следващият ни избор, с който полека нажежаваме атмосферата между кориците. Миа е главната героиня, която разполага с една година, за да събере един милион долара и изплати дълговете на баща си, спасявайки живота му. В тези нелеки обстоятелства героинята е принудена да започне работа като елитна компаньонка, предлагайки компанията си всеки месец на различен богаташ, в различен град. Август я среща с потайния нефтен магнат – Максуел Кънингам, който ще я представи като отдавна изгубената си сестра. Миа ще се бори с всички сили, за да опази света си, а на теб оставяме да разбереш, дали ще успее.

@Meredith Wild, бестселър автор на New York Times

„Свежа, забавна и невероятно гореща, поредицата „Момиче от календара“ ще те накара да се влюбиш и да нямаш търпение да стигнеш до … следващия месец .“

 

Осемнайсет +

С това предложение спускаме завесите и открехваме поредицата „Безмилостен крал“ на Мегън Марч. Поредица, която често описват като „изпепеляваща“, „спираща дъха“, „зашеметяваща“. Сигурни сме в едно – романите на Мегън Марч се превръщат във феномен на жанра и са едни от най-дръзките и увлекателни заглавия, които представихме тази година. Предвид успеха както на „Безмилостен крал“, така и на „Грях“, а също огромното желание на читателите, издателство „Егмонт“ ще издаде още заглавия от Мегън Марч през 2019-а. Съвсем скоро ще разберете кои <3

@Naughty Book Blog

„Тази история изисква вашето внимание, кaто ви улавя здраво в хватката си, а след това ви подпалва без угризения.“

Пожелаваме Ви прохладни летни дни и горещи книжни изживявания, скъпи дами!

фото: Giphy

Ново!
24,90 лв.
19,90 лв.
19,90 лв.
16,90 лв.
24,90 лв.
24,90 лв.
19,90 лв.
14,90 лв.
19,90 лв.
24,90 лв.
16,90 лв.
19,90 лв.