Сара Дж. Маас е автор, който не се нуждае от представяне, поне в света на YA и new adult художествената литература. Няколко пъти обявявана за бестселър автор на New York Times, неколкократно номинирана за Goodreads Choice Award и известна сред множеството фенове в целия свят със своите завладяващи, епични фентъзи романи.

Въпреки че предишните ѝ поредици размиват границите между жанровете и възрастовите категории, Сара Дж. Маас ясно определя ЛУНАТИОН като романи за възрастни.

Първата книга е ДОМ НА ПРЪСТ И КРЪВ – градско паранормално фентъзи, което събира демони, паднали ангели и пламтящата романтика, типична за Сара Дж. Маас.

Броени дни след световната премиера, през март 2022 г. на български излиза продължението ДОМ НА НЕБЕСА И ДИХАНИЯ. Незабравими герои, романтика, която прехвърля точката на кипене, емоции, които сами преобръщат страниците, завръщаме се във фентъзи свят, който изследва с изключително богатство на въображението болката от загубата, цената на свободата, силата на любовта.

ДОМ НА ПЛАМЪЦИ И СЕНКИ (2024 г.)  е третата част от поредицата ЛУНАТИОН.

45,00 лв.
45,00 лв.
39,90 лв.
31,99 лв.
39,90 лв.
34,99 лв.
39,90 лв.