Доналд Дък  Макрокомикс

"Няма разлика между моите герои и живота, с който читателите ми ще се сблъскат" - казва Карл Баркс, създателят на градчето Дъкбург. Факт. Защото макар Дъкбург да е измислен, историите, случващи се в него, трудно биха могли да се различат от истинските. Там, в Дъкбург, щата Калисота, има точно толкова приключения, мързеливо-скучни следобеди, проблеми, щастливи мигове и противоречия, колкото в двата реални американски щата, от които Калисота е заимствал името си - Калифорния и Минесота.

И там, както навсякъде по света, по думите на Баркс, лошите имат в себе си мъничко добро, а добрите - не много малко лошо, и там не можеш да разчиташ изцяло на нищо, защото нищо не завършва с цветя и рози. Но е забавно. Особено когато го четеш.

Затова историите от Дъкбург се четат навсякъде по света. Комиксовите книги с героите на "Дисни" имат дълга история и макар да са предназначени за деца, сред най-големите им фенове са възрастните.

Изданията от поредици ДОНАЛД ДЪК и МАКРОКОМИКС се разпространяват както в книжарниците, така и по местата за продажба на списания.
6,99 лв.
6,99 лв.
6,99 лв.
6,99 лв.
6,99 лв.
6,99 лв.
6,99 лв.
6,99 лв.
6,99 лв.
7,99 лв.
6,99 лв.
6,99 лв.