Поредицата от пътеводители на "Нешънъл Джиографик" не са обикновени справочни книги. Дело на автори, истински познавачи на местата, за които пишат, фотографи от най-висока класа и изключително сериозен екип от сътрудници, изданията не просто ще задоволят интереса и на най-претенциозния турист. Те ще ви запознаят с историята, културата, изкуството, забележителностите и всички онези интересни неща, придаващи на един град или държава индивидуалността и очарованието, които ги правят предпочитана дестинация.

Впечатляващият снимков материал ще ви потопи в уникалната атмосфера на близки и далечни градове и държави, ще ви покаже как живеят хората там, какво си струва да видите, усетите и почувствате, за да се насладите пълноценно на пътуването си.

Наред с това книгите съдържат и богата фактическа и несъмнено полезна информация, която включва разнообразна подборка от хотели, ресторанти, магазини, културни мероприятия и местни фестивали. Ще имате възможност и да се запознаете още преди пътуването си с местните порядки, валути, визов режим и транспорт, както и да ползвате малък, но много удобен разговорник с някой от най-употребяваните думи на съответния език.

Пътеводителите на "Нешънъл Джиографик" ще ви подготвят за едно необикновено пътешествие, което няма да забравите никога и ще ви помогнат да го изживеете пълноценно.

На добър път!

24,90 лв.
19,90 лв.
24,90 лв.
17,90 лв.
24,90 лв.
17,90 лв.
24,90 лв.
12,90 лв.
14,90 лв.
24,90 лв.
19,90 лв.
14,90 лв.

 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria) on