1: Дом на пръст и кръв

39,90 лв.

СВЪРЗАНИ ЧРЕЗ КРЪВТА.
ИЗКУШЕНИ ОТ ЖЕЛАНИЕТО.
ОСВОБОДЕНИ ОТ СЪДБАТА.

Брайс Куинлан озаряваше Лунния град, обикаляйки всяка нощ клубовете, в които ангели, шифтъри, човеци и феи се сливаха в едно необуздано море от перфектни тела.

Но тогава демон уби най-близките й приятели.

Две години по-късно, когато предполагаемият убиец е поставен зад решетките, престъпленията започват отново. Ето защо лидерите на града изпращат Брайс да разследва, а поробеният паднал ангел, Хънт Аталар, трябва да я наглежда. Но докато Брайс се бори да разкрие истината – и се опитва да устои на привличането към ангела, който следи всяка нейна стъпка – тя осъзнава, че върви по следи, които я отвеждат все по-дълбоко в нейното тъмно минало.

#ДомНаПръстИКръв.

„Дом на пръст и кръв“ е победител в надпреварата за читателския вот на наградите Goodreads за 2020 г. в категорията за най-добра фентъзи книга с рекордните 95 084 гласа.

 Автор
 Сара Дж. Маас
 Тип
 Фентъзи
 Поредица
 Лунатион
 Възраст
 18+
 Корица
 Твърда
 Формат
145 x 210 мм
 Страници
 880
 ISBN/Баркод
9789542724513
Стефани Л. М. 07/07/2020

Страхотна книга, дълбок поклон за Сара Дж. Маас, както и за колектива на Егмонт , благодаря Ви за труда ! С нетърпение чакам следващата книга от поредицата, надявам се в най- скоро време да е на пазара.

Ани Инджова 15/08/2020

Много ми хареса. Не усетих кога съм я прочела. Чакам с нетърпение следващата част.

Александра Маринова 29/03/2021

Страхотна книга! Браво на Сара за усилията да ни вмъкне в този интересен свят и едно голямо благодаря на издателство Егмонт! Страхотни сте! С нетърпение чакам втората книга! ❤️

Никол Стоянова 04/06/2021

Кога ще издадете следващите книги от поредицата? Книгата наистина е уникална и написана по впечатляващ начин!

Егмонт България 07/06/2021

Здравейте! Радваме се, че сте харесали книгата. Към момента авторката работи по продълженията и все още не можем да предвидим кога ще бъдат издадени. Поздрави и усмихнат ден, екипът на издателство „Егмонт”.

Вия 19/09/2021

Ново приключение. Различни герои. Добре прикрити врагове и вечни приятелства очакват любителя на фентъзи литературата в,, Дом на пръст и кръв". Не ще се разочароват и феновете на Сара Дж. Маас, която отново ни въвлича в история с много неизвестни и неочаквани обрати.

Николина Цветкова 19/01/2024

Здравейте, кога и дали се очакват нови тиражи и дали книгата ще бъде налична отново?

Егмонт България 23/01/2024

Здравейте! Книгата е в подготовка за нов тираж и се очаква съвсем скоро да постъпи в наличност на egmontbulgaria.com, както в книжарниците - през февруари. С най-добри пожелания, екипът на издателство ЕГМОНТ

Георги Тодоров 06/02/2024

Книгата е супер , но мога ли да попитам кое му е 18+ като то имаше само две по така сцени и те не направиха нищо.

Добавяне на коментар:

Сара Дж. Маас e най-продаван автор на New York Times с поредиците „Стъкленият трон” и „Двор от рози и бодли”. Сара създава първоначалния вариант на поредицата „Стъкленият трон”, когато е само на 16 години, а днес тя е преведена на 35 езика. След като написва първите няколко глави от първата книга в поредицата, ги публикува с работно заглавие Queen of Glass във FictionPress.com, където творбата ѝ светкавично става най-четената в историята на сайта. И е само началото на успеха на авторката.

Сара живее в Пенсилвания заедно със съпруга и кучето си.

http://sarahjmaas.com/

https://www.instagram.com/therealsjmaas/