Приятели, представяме ви част от издателските акценти на издателството, които предстоят за първото полугодие на 2023 г. Очакват ни приключения из фентъзи светове, които ще превземат ума ни, вълнуващи герои, горещи романтични истории и какво ли още не.

A THOUSAND BOY KISSES на ТИЛИ КОУЛ спечели обичта на милиони читатели по целия свят и се превърна в TikTok сензация. Красив, емоционален и брилянтно написан роман за две сърца, една любов и край, който никога няма да забравим...

ACE OF SPADES на ФАРИДА АБИКЕ-ЛИМИДЕ е завладяващ тийн трилър, който ще ни накара трескаво да прелистваме страниците, а накрая ще ни остави без думи. Какво повече ни трябва от силни, многопластови герои, високо напрежение и разтърсващи обрати?

2: BLOODMARKED на ТРЕЙСИ ДЕОН, книга втора от поредицата ЛЕГЕНДОРОДНИ ни пренася в свят, изпълнен с приятелство и магия, но и с коварство и саможертва, където нищо не е такова, каквото изглежда. С всяка дума романът ни кара да забравим всичко, което си мислим, че знаем.

3: БОЖЕСТВА на ДЖЕНИФЪР Л. АРМЕНТРАУТ, книга трета от поредицата ЗАВЕТЪТ, отново ще ни потопи във вълнуващата и динамична история на полукръвната Алекс. Знаем, че нямате търпение да научите как ще завърши всичко, затова следващите книги – 4: APOLLYON и 5: SENTINEL очаквайте още в първото полугодие на 2023 г.

2: A LIGHT IN THE FLAME на ДЖЕНИФЪР Л. АРМЕНТРАУТ ще бъде в ръцете ви още през януари. Втората книга от поредицата ПЛЪТ И ОГЪН изправя Сера пред нови опасности, а единственият, който може да я спаси сега е този, който тя цял живот е планирала да убие.

1: ПОЗЛАТА на РЕЙВЪН КЕНЕДИ поставя началото на изпепеляващата хитова поредица ПОЗЛАТЕНАТА ПЛЕННИЦА. Тя прави изключително вълнуващ нов прочит на познатия мит за цар Мидас и златното докосване. Следващите две книги от нея – 2: GLINT и 3: GLEAM ще се появят в първите шест месеца на следващата година.

1: FLOCK на КЕЙТ СТЮАРТ, книга първа от трилогията THE RAVENHOOD – ще накара кръвта ни да закипи. Пригответе се за греховно гореща и нетрадиционна любовна история, изпълнена с романтика, напрежение и динамика. Останалите две книги от поредицата – 2: EXODUS и 3: THE FINISH LINE идват на български език със знака на Уо.

3: THE REVANGE на ТИЖАН е очакваният с нетърпение финал на трилогията ПРИВИЛЕГИРОВАНИТЕ. Дали Бейли и Каш ще получат своя щастлив край, когато всичко е заложено на карта, предстои да разберем.