Ако досега не сте чували за град Плач и за Ласло Станник, време е да го направите. Защото Лейни Тейлър има с какво да ви заинтригува. След успеха на „Мечтателя Странник“ сега авторката дава свобода на фантазиите си в „Музата на кошмарите“. Не се съпротивлявайте, просто добавете романите на Лейни в своя списък, при това на челно място. Трябват ви причини?

  • Лейни Тейлър не само умее да създава проза. Авторката използва думите така, че да ви се прииска да поспрете за малко, да затворите очи и да си представите прочетеното. Защото е написано и описано изключително красиво. 
  • Героите са необикновени. Сложни и интригуващи. Истинско удоволствие е да бъдат наблюдавани как взаимодействат със света около себе си, как изграждат отношения помежду си и как самите те се развиват. Освен това поставят важни въпроси за доброто и злото, за героите и злодеите, за това дали крайният резултат си е струвал усилията и цената…
  • Има богове и фантастични същества, мечтатели, чудовища, легенди, алхимия, ужаси, кошмари, любов. Но всичко в света на Лейни Тейлър е на мястото си.
  • Начинът, по който се разкриват всички тайни и по който въпросите намират отговор, е абсолютно зашеметяващ. 
  • И защото става дума за книги, библиотеки и силните емоции, които няма да ви оставят намира от първата до последната страница.

Вижте какво споделя Лейни Тейлър за „Музата на кошмарите“, за себе си и за любовта си към книгите ТУК.

Потопете се в магията на поредицата „Мечтателя Странник“.