Острието на асасина

19,90 лв.

С едно завъртане на острието се ражда легенда…

Селена Сардотиен дължи репутацията си на Аробин Хамел. Той я приютява в Гилдията на асасините и я научава на всичко, което й е необходимо, за да оцелее.

Враговете на Аробин се крият навсякъде – от покривите и мръсните вертепи на Адарлан, до далечни острови и смъртоносни пустини. И Селена е задължена да ги унищожи. Но зад задачите се крие тъмна истина, която ще предoпредели съдбата й и ще разбие сърцето й завинаги…

Прочетете историите, предхождащи събитията в световноизвестната поредица СТЪКЛЕНИЯТ ТРОН!

 Автор
 Сара Дж. Маас
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Стъкленият трон
 Възраст
 16+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 456 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542720645
Биляна Йорданова 09/11/2017

За пореден път Сара не ме разочарова!Изключителна книга със страхотни приключения и емоции!Искам да ви попитам кога ще излезне следващата книга на Сара от поредицата Стъкления Трон (Tower of Dawn)?Благодаря предварително!:)

Велислава Пламенова 13/06/2018

Бихте ли казали дали книгата ще я пуснете и в ел.вариант?

Велислава Пламенова Велкова 15/06/2018

И не мога да разбера защо ми триете коментарите, какво толкова има да отговорите на въпроса дали книгата ще я има и в ел.вариант?

Егмонт 25/06/2018

Здравей, Велислава! В момента сме в процес на работа по електронните издания на голяма част от книгите си. Съветваме те да проверяваш уебсайта ни периодично за повече информация. Поздрави!

Весна Кирилова 16/01/2019

Здравейте издателство! Невероятен писател, невероятна книга! За пореден път съм очарована от Вас! Искам да попитам ще се издават ли в България останалите книги от поредицата за асасина на Сара Маас? Благодаря Ви предварително за отговора!

Егмонт 23/01/2019

Здравей, Весна! Останалите книги от поредицата ще откриеш тук: https://egmontbulgaria.com/379 Тази година на 27 април ще издадем и последната книга от поредицата Kingdom of Ash. Поздрави!

Александър Радев 13/09/2019

Един от най-добре написаните прелюдии които съм чел. Препоръчвам на всички да започнат поредицата от тази книга а не от част първа. Поредицата е много увлекателна, стила на авторката е бърз и увлекателен а книгите са с високо качество.

Добавяне на коментар: