Скъпи читатели, представяме ви част от издателските ни акценти за второто полугодие на 2023 г. с логото #Уо, Книги за любов без предразсъдъци. Нямаме търпение всички тези вълнуващи заглавия да се появят на български език. А когато ви разкрием какво сме подготвили, сигурни сме, че ще се присъедините към нас!

ЛЮБОВ НА ТЕОРИЯ на АЛИ ХЕЙЗЪЛУУД е блестящ пример защо четем романтични книги. Идеално забъркана рецепта от хумор, красива история и нетипични герои. Излиза в съзвучие със #световната #премиера.

1: THE AIR HE BREATHS на БРИТЪНИ С. ЧЕРИ поставя началото на поредицата #Elements. Затрогваща и изпълнена със страст история за обичта, себеоткриването и преодоляването на болката, изпълнена със страст.

1: ICEBREAKER на ХАНА ГРЕЙС е първа книга от серията #TheUCMH. Макар да е дебют за авторката, романът ще спечели сърцата и на най-придирчивите читатели. Страхотните закачки между героите и тяхната емоционална интелигентност само носят още бонус точки.

#2 EASTERN LIGHTS на БРИТЪНИ С. ЧЕРИ е втора книга от поредицата #Компас. Внимание, предупреждаваме, че има опасност да се пристрастите към героите! Наелектризираща сюжетна линия, непредвидими обрати и емоционална дълбочина.

THE LONG GAME на EЛЕНА АРМАС по традиция ще се появи в съзвучие със световната премиера. Бавно и сладко изгаряща история с духовити диалози и очарователни герои. Елена Армас бележи гол след гол!

GUY'S GIRL на EMMA NOYES е красива приказка с незабравими герои, която ще ви кара неусетно да прелиствате до последната страница. Отброяваме дните до световната премиера!

Пожелаваме ви незабравимо лято, изпълнено с романтика и вдъхновение! А ние вие обещаваме още изненади.