2: Електриков идол

14,90 лв.

Историята за любовта на Ерос и Психея такава, каквато не сте очаквали да прочетете.

Той бе най-красивият мъж на земята.
И, ако не внимавам, ще бъде гибелта ми.

В ултра модерния Олимп винаги си плащаш цената за славата. Психея е наясно, че рано или късно ще трябва да се изправи пред гнева на Афродита, но не очаква тя буквално да поиска сърцето ѝ… или че великолепният син на Господарката на любовта ще е този, който ще трябва да изпълни смъртното наказание.

Ерос никога не е имал проблем с проливането на кръв. Но, когато се изправя пред последната си жертва, просто не може да натисне спусъка. Объркан от реакциите си спрямо Психея, решава да направи единственото, за което се сеща, за да гарантира сигурността ѝ – да се ожени за нея. Психея си обещава да превърне живота на Ерос в истински ад, докато не намерят начин да се измъкнат от тази заплетена ситуация. Но границите се размиват и младата жена разбира, че в крайна сметка няма нищо против да му даде сърцето си.

Книга втора от поредицата МРАЧЕН ОЛИМП

 

 Автор
Кейти Робърт
 Тип
 Романтика и еротика
 Поредица
 Мрачен Олимп
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 336 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542728559
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

За автора:

Кейти Робърт е автор на романтични трилъри. Според сп. „Ентъртейнмънт Уийкли“ стилът ѝ е „неописуемо секси“. Книгите ѝ са продадени в над един милион екземпляра. Кейти Робърт живее на северозападното тихоокеанско крайбрежие със съпруга и децата си, с котка, която се мисли за куче, и с два немски дога, които се смятат за салонни кученца. За повече информация може да посетите kateerobert.com и Twitter @katee_robert.

* * * 

„Електриков идол“ (Electric Idol) е втората книга от поредицата „Мрачен Олимп“, в която древногръцките богове са по-секси от всякога. Романите от поредицата не са обвързани сюжетно и могат да се четат самостоятелно един от друг. 

Неонови богове (#1) е номиниран в категорията за най-добри романтични книги на 2021 г. от Goodreads Choice Awards. С номинация в категорията за еротична романтика на наградите Swoon (2021).

Цветомира ЦЕНОВА 10/11/2022

Здравейте, кога излиза третата част от поредицата?

Егмонт България 11/01/2023

Здравейте, книга трета от поредицата - 3: НЕЧЕСТИВА КРАСОТА вече е налична за предварителна поръчка. С пожелание за успешен ден, екипът на ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: