3: Нечестива красота

14,90 лв.

Изпепеляващо горещ модерен преразказ на мита за Елена от Троя, Ахил и Патрокъл, който е колкото греховен, толкова и сладък.

В Олимп или управляваш, или се подчиняваш. Ахил Калис може да е роден без нищо, но като дете се е заклел, че ще си пробие път до вътрешния кръг на Отровния град.

Сега, когато една жадувана длъжност е отворена за всеки, който има силата да се бори за нея, Ахил и неговият партньор Патрокъл Фотос планират да се включат в състезанието и да удвоят шансовете си за победа.

Никой от тях обаче не очаква скандалната красавица Елена Касиос да бъде част от наградата. Нито пък са готови за огъня, който пламва в момента, в който тя погледне към тях.

Зевс може и да мисли, че притежава Елена и може да прави с нея каквото си пожелае, включително и да я подари на някого, но красавицата има други планове за себе си. Напук на Тринадесетте, тя се включва в надпреварата, като на практика се бори за собствената си ръка. За съжаление, има хора, които предпочитат да я видят мъртва, отколкото начело на града. Единствените, на които може да се довери, са онези, от които не е способна да стои надалеч – Ахил и Патрокъл. Но дали те наистина ѝ мислят доброто, или всяка открадната целувка е измама?

Книга трета от поредицата МРАЧЕН ОЛИМП

Дата на издаване: 21 януари 2023

 Автор
Кейти Робърт
 Тип
 Романтика и еротика
 Поредица
 Мрачен Олимп
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 130 x 200 мм
 Страници
 336 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542729525
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

За автора:

Кейти Робърт е автор на романтични трилъри. Според сп. „Ентъртейнмънт Уийкли“ стилът ѝ е „неописуемо секси“. Книгите ѝ са продадени в над един милион екземпляра. Кейти Робърт живее на северозападното тихоокеанско крайбрежие със съпруга и децата си, с котка, която се мисли за куче, и с два немски дога, които се смятат за салонни кученца. За повече информация може да посетите kateerobert.com и Twitter @katee_robert.

* * * 

Други книги от поредицата:

Неонови богове е номинирана в категорията за най-добри романтични книги на 2021 г. от Goodreads Choice Awards. С номинация в категорията за еротична романтика на наградите Swoon (2021).

„Електриков идол“ е втората книга от поредицата „Мрачен Олимп“, в която древногръцките богове са по-секси от всякога. Романите от поредицата не са обвързани сюжетно и могат да се четат самостоятелно един от друг. 

* * * 

@space.book.girl

„Елена, Ахил, Патрокъл. Двама войни и една принцеса, които се оказват неочаквано добра комбинация напук на митологията и всичко, което света досега е познавал. Гореща, завладяваща, извън всякакви стереотипи - връзката между тези тримата беше изключителна и ме накара да отворя, изглежда, закостенялото си съзнание. Защото досега ми беше непонятно и някак си неестествено да приема връзка между трима човека, но комбинацията тук беше неочаквано добра… Различните характери на тримата ни герои бяха всъщност спойката помежду им. Разумът на Патрокъл, познанията по война на Ахил и тънкостите на политиката, които Елена беше усвоила. Сигурна съм, че каквото и да им предложи бъдещето, тримата ще бъдат чудесен екип.“

прочетете цялото ревю

Магдалена 18/06/2024

Кога ще излезе 4тата книга??? Нямам търпение да я прочета! Дано не сте се отказали от превеждането й!

Добавяне на коментар: