Любов и неврони

16,90 лв.

Животът на Бий Кьонигсвасер се крепи на едно просто правило: Какво би направила Мария Кюри? Ако от НАСА ѝ предложат позиция като ръководител на невроинженерен проект – истинска сбъдната мечта, – Мария би се съгласила на мига. На. Мига. Но майката на съвременната физика не е била принудена да работи в сътрудничество с Ливай „Отвуордкото“ Уорд.

Ливай е висок, мрачен и има пронизващи очи, досещате се – привлекателен е. Но също така много ясно е дал да се разбере още в университета, че към Бий изпитва единствено чиста неприязън.

Оборудването ѝ обаче се бави, а екипът я пренебрегва и Бий може да се закълне, че Ливай като че ли омеква в отношението си към нея – подкрепя идеите ѝ и я поглъща със същите онези пронизващи очи. А всичко това просто възпламенява невроните ѝ.

Но когато идва моментът да действа и да рискува сърцето си, единственият въпрос, който има значение, е: Какво би направила Бий Кьонигсвасер?

„Ще бъдете разтърсени!“ – Елена Армас, автор на ИСПАНСКА ЛЮБОВНА ИЗМАМА

Автор
 Али Хейзълууд
 Тип
 Съвременна романтика
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 384 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542728580
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

За автора: 

Али Хейзълууд е родена в Италия, но е живяла в Германия и Япония, преди да се премести в САЩ, за да завърши докторантура по невронаука. Професор, автор на многобройни научни статии. В свободното си време обича да тича, да яде торта и да гледа научнофантастични филми с половинката си. Повече за нея ще откриете на www.alihazelwood.com.

* * * 

„Хипотеза за любов“ се превърна в сензация в социалната мрежа TikTok към края на 2021 г., когато е световната премиера на романа. Али Хейзълууд ни среща със запомнящи се, духовити герои, потапяйки читателя в блестяща романтична проза. Обаятелен и забавен роман, който ще ви накара постоянно да се усмихвате, докато четете. „Хипотеза за любов“ е носител на наградата Swoon в категория „Съвременна романтика“ (2021), както на номинация в категорията за най-добри романтични книги на Goodreads Choice Awards (2021). Бестселър на The New York Times, романът е и част от класациите UK Top Ten, както ТОП 10 за художествена литература на книжарници „Хеликон“, на книжарници „Сиела“ и „Хермес“. 

„Любов и неврони“ е вторият роман на Али Хейзълууд. На български език излиза едновременно със световната си премиера. 

* * * 

@buba_blog

„ЛЮБОВ И НЕВРОНИ е вечната, едновременно постоянна и изменяща се, неостаряваща, топла, човешка история за провалите и цената на успехите; за грешките, които преобръщат съдбата ни и запращат живота ни в една или друга посока; за вечния стремеж да бъдем обичани и да даряваме любов… Чувствата на героите преминават интересна метаморфоза от единия спектър до диаметрално противоположния - поне що се отнася до Бий. Много духовито и интересно са описани тези любовни перипетии. На моменти се смях, на моменти искрено съчувствах на Бий. Останах възхитена от начина, по който са изградени образите, от реалистичната и едновременно атрактивна обрисовка на героите и от техните взаимоотношения.“

прочетете цялото ревю

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria)

Маги 27/11/2022

Здравейте, кога може да очакваме нова книга от авторката?

Егмонт България 30/11/2022

Здравейте, благодарим ви за интереса към книгите на Али. Към момента двата ѝ публикувани романа са налични на български език. При новости ще се отбием с информация първо тук. Оставаме насреща и пожелаваме успешен ден, екипът на ЕГМОНТ

Тина 30/05/2023

Привет, планирате ли да издадете Love, Theoretically и кога можем да я очакваме :)

Егмонт България 06/06/2023

Привет, тина, Благодарим ви за интереса към книгите на Али. ЛЮБОВ НА ТЕОРИЯ вече е налична за предварителна поръчка на egmontbulgaria.com. Усмихнат ден, екипът на ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: