1: Неонови богове

14,90 лв.
Не е налично

Един съвременен прочит на мита за Хадес и Персефона, който е толкова порочен, колкото е и романтичен.

Той трябваше да е мит.

Любимката на висшето общество Персефона Димитриу прави планове да се махне от ултрамодерния блясък на Олимп в секундата, в която навърши 25 години. Да започне отначало, далеч от подмолната политика на Тринадесетте. Но всичките ѝ мечти се разбиват в мига, в който майка ѝ я принуждава да приеме предложението за брак на Зевс.

Без никакъв останал изход, Персефона бяга към забранения Долен град и сключва сделка не с кой да е, а със самия дявол, мъж, когото доскоро е считала за мит. Мъж, който събужда у нея желания, за които дори не е подозирала, че съществуват.

Хадес е прекарал целия си живот в сянка и няма никакво желание да попада под светлините на прожекторите сега. Но, благодарение на Персефона, може би най-накрая ще може да си отмъсти. Това е причината, която му трябва, за да я задържи. Но с всяка страстна нощ, в която заспиват бездиханни един до друг, Хадес осъзнава, че ще поведе война срещу самия Олимп, за да я задържи до себе си.

Книга първа от поредицата МРАЧЕН ОЛИМП

 

 Автор
Кейти Робърт
 Тип
 Романтика и еротика
 Поредица
 Мрачен Олимп
 Възраст
 18+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 20
 Страници
 336 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542727644
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов

За автора:

Кейти Робърт е автор на романтични трилъри. Според сп. „Ентъртейнмънт Уийкли“ стилът ѝ е „неописуемо секси“. Книгите ѝ са продадени в над един милион екземпляра. Кейти Робърт живее на северозападното тихоокеанско крайбрежие със съпруга и децата си, с котка, която се мисли за куче, и с два немски дога, които се смятат за салонни кученца. За повече информация може да посетите kateerobert.com и Twitter @katee_robert.

* * * 

„Неонови богове“ (Neon Gods) е първата книга от поредицата „Мрачен Олимп“, в която древногръцките богове са по-секси от всякога.

С номинация в категорията за най-добри романтични книги на Goodreads Choice Awards (2021).

С номинация в категорията за еротична романтика на наградите Swoon (2021).

* * * 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Buba (@buba_blog)

Магдалена Петрова 02/03/2024

Много интересна книжка чакам цялага поредица да бъде преведена❤️

Добавяне на коментар: