Едно малко нещо (Е-книга)

12,99 лв.
Не е налично

Тийн роман за втория шанс и малките неща, които ни правят щастливи, от авторския дует, стоящ зад поредицата „Семейство Роял“, превърнала се в бестселър, и романа „Когато е наистина“.

Бет усеща живота си като затвор. Постоянното следене от страна на родителите ѝ и всичките им ограничения я карат да се бунтува. Една вечер тя се измъква тайно от дома си и отива на парти, където се запознава с мистериозно момче. На пръв поглед своеволието ѝ изглежда безобидно... Но последиците се оказват далеч по-сериозни, отколкото е предполагала.

Наскоро излязъл от изправителен център, Чейс е решен да започне живота си начисто. Но преди това ще трябва да се пребори с демоните си от миналото. Вината за нечия смърт го преследва и го възпира от желанието да се отдаде напълно на привличането между него и Бет.

Сега и двамата трябва да направят избор – дали да следват правилата, или да рискуват всичко...

 Автор
 Ерин Уот
 Тип
 Съвременна романтика
 Възраст
 16+
 Формат
 EPUB3
 Страници
304 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542723585

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Ерин Уот е псевдоним, плод на въображението на двете авторки на бестселъри – Джен Фредерик, която живее със семейството си в Средния запад, и Ел Кенеди, родена в Торонто, Канада. Двете се свързват заради обичта си към страховити книги и пристрастеността им към писането. Споделят общо творческо въображение в жанра на съвременната романтика.

Каква е най-голямата им любов (след семействата и домашните им любимци, разбира се)? Да измислят смешни - и понякога смахнати - истории. Най-големият страх? Да не се скарат.

https://www.facebook.com/authorerinwatt/ 

https://www.instagram.com/author.erinwatt 

https://twitter.com/authorerinwatt