Когато е наистина

14,90 лв.

Остроумен и запленяващ тийн роман от авторския дует, станал известен с бестселър поредицата „Семейство Роял“.

При нормални обстоятелства пътищата на Оукли Форд и Вон Бенет никога не биха се пресекли.

Оукли е знаменитост, поп идол, дете на известни филмови звезди, с милиони фенки и скандална репутация. Но зад кулисите на публичния му живот, нещата не вървят добре и това се отразява твърде лошо на музикалната му кариера. Затова неговият екип си поставя за цел да подобри имиджа му с нова „приятелка“ – някое обикновено момиче, което да укроти лошото момче.

Вон е предана сестра, сервитьорка на непълен работен ден и както се оказва, новото гадже на Оукли Форд. При нормални обстоятелства тя никога не би приела подобно предложение, но семейството ѝ има отчаяна нужда от парите, които ще получи в замяна. Затова тя ще се постарае да заблуди папараците и ордите от влюбени фенки, че връзката им е истинска. Толкова много ще се постарае, че може да заблуди дори себе си...

***

„Забавно и пристрастяващо четиво!" – Кати Макгари, автор на Say You Remember Me

„Книга с динамичен сюжет в стил „той каза“ – „тя каза“, която ще ви накара да искате да отгърнете с нетърпение следващата страница. – School Library Journal

„Неоспоримо забавен роман, който задължително трябва да вземете със себе си на плажа“. – Kirkus Reviews

 Автор
 Ерин Уот
 Тип
 Съвременна романтика
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
400 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542722809
Склад: В наличност

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

Ерин Уот е псевдоним, под който двама автори на бестселъри свързват обичта си към книгите и пристрастеността си към писането. Те са канадската писателка Ел Кенеди и американската й колега Джен Фредерик и споделят общо творческо вдъхновение.

Каква е най-голямата им любов (след семействата и домашните им любимци, разбира се)? Да измислят смешни - и понякога смахнати- истории. Кой е най-големият им страх? Да не се скарат помежду си. „Парцалена принцеса“ e първата книга от романтичната им поредица „Семейство Роял“, превърнала се в бестселър на New York Times и USA Today. Под псевдонима Ерин Уот излиза и тийн романа „Когато е наистина“.

https://authorerinwatt.com/

https://www.facebook.com/authorerinwatt/

https://twitter.com/authorerinwatt

https://www.instagram.com/author.erinwatt/