1: Искрата на вечния пламък

19,90 лв.

Когато старите тайни се възпламенят, всичко ще изгори.

В света на смъртните, управляван от жестоките Потомци – децата на боговете, Дием Белатор копнее да избяга от изолирания си, беден живот.

Внезапното изчезване на майка ѝ и разкриването на опасна тайна, свързана с миналото ѝ, дават на Дием неочаквана възможност да проникне в света на Потомците – управляващия елит, и така да разплете мрежата от тайни, които майка ѝ е оставила след себе си.

Принц Лутър - красивият наследник на умиращия крал, следи всеки неин ход, а Хенри - приятелят ѝ от детинство, се опитва да я привлече към каузата на бунтовниците, целящи да свалят от власт Потомците.

Изправена на кръстопът, Дием трябва да научи бързо неписаните закони на любовта, властта и политиката, за да спаси не само семейството си, но и човечеството.

Книга първа от САГА ЗА ПРОКЛЯТИЕТО НА СРОДНИЦИТЕ.

„Искрата на Вечния пламък“ е секси, пристрастяващ и неочакван фентъзи роман, изпълнен с магия, интриги, романтично напрежение и забавен диалог, който ще допадне на почитателите на Сара Дж. Маас, Дженифър Л. Арментраут, Рейвън Кенеди, Лий Бардуго.

 Автор
Пен Кол
 Тип
 Фентъзи роман
 Поредица
Сага за проклятието на сродниците
 Корица
 Мека
 Формат
145 x 210 мм
 Страници
 416
 ISBN/Баркод
9789542732600
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria)

Ст. Т. 20/05/2024

Много благодаря, че я издавате! <3<3<3 *Обмисляли ли сте и издаването на поредицата Lady of Darkness от Melissa K Roehrich?

Добавяне на коментар: