1: Падение на гибел и гняв

24,90 лв.

Тя живее, водена от интуицията си. Той се храни от нейното удоволствие.

Някога, много отдавна, светът бил унищожен от безмилостни богове. Пощадени са само девет града. Разделени от огромна пустиня, гъмжаща от чудовища и невиждани опасности, всеки един от тях се управлява от пазител – кралска особа, която се храни от удоволствието на смъртните.

Родена с интуиция, която никога не я е предавала, Калиста знае, че дарбата ѝ е безценна за властващите. Затова баронът на Арчууд я пази под прикритието на куртизанка. В замяна на неговата закрила тя му дава информация.

Когато, водена от интуицията си, спасява странник в беда, вътрешният й глас започва да й нашепва предупреждение – и обещание: „Днес той ще ти донесе радост. Но един ден ще бъде твоята гибел“.

Баронът проявява интерес към странника, а той – към Калиста, затова младата жена се съгласява да стане негова компаньонка. В града тлее бунт, а пред портите му се събират рицари и чудовища и може би интуицията ѝ няма да е достатъчна, за да я предпази. И сега Калиста трябва да избере кое да последва: интуицията или сърцето си, което неминуемо ще я отведе към падението ѝ.

 Автор
 Дженифър Л. Арментраут
 Тип
 Фентъзи роман
 Поредица
 Гибел и гняв
 Корица
 Мека
 Формат
 145 x 210 мм
 Страници
 560
 ISBN/Баркод
9789542731160

Дженифър Л. Арментраут

е писателка, оглавила класацията за най-добър международен бестселър на „Ню Йорк Таймс“. Живее в Шепърдстаун, Западна Вирджиния. Всички слухове, които вероятно сте чули за състоянието ѝ, не са верни. Когато не се труди усърдно, прекарва времето си в четене, гледане на долнопробни филми със зомбита, преструва се, че пише, и се отдава на компанията на съпруга си, пенсионираното им полицейско куче Дизел, шантавото им пале кръстоска между бордър коли и Джак Ръсел териер на име Аполо, шестте им надменни алпаки, четири рошави овце и две кози.

Мечтата ѝ да стане писателка се зародила в часовете по алгебра, през по-голямата част от които пишела разкази… затова и не може да се похвали с добри оценки по математика. Дженифър пише юношески любовни романи – паранормални, фантастика, фентъзи и съвременни. Книгите ѝ се издават от „Тор Тийн“, „Ентенгълд Тийн“, „Брейзън“, „Дисти/Хайпириън“ и „Харликуин Тийн“. Книгата ѝ Wicked е избрана за екранизация от „Пешънфликс“ и снимките са започнали в края на 2018 г. Юношеският ѝ любовен съспенс роман Dont Look Back е номиниран за „Най-добър юношески роман“ за 2014 г. от Американската асоциация за юношеска литература, а романът ѝ The Problem With Forever печели наградата РИТА през 2017 г.

Пише и съвременни и паранормални любовни романи за възрастни и млади възрастни под творческия псевдоним Дж. Лин. 

Вижте повече за автора на jenniferlarmentrout.com.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer