1: Сянка в жарта

24,90 лв.

Родена в плащеницата на Древните, Девица, обещана от Орисиите, животът на Серафина Миръл никога не ѝ е принадлежал. Избрана още преди да е родена да плати за отчаяна сделка, сключена от отдавна забравени предци, за да спаси народа си, Сера е принудена да загърби живота си и да се отдаде на Древния бог на Смъртта като негова съпруга.

Истинската съдба на Сера е най-строго пазената тайна в Ласания – тя не е беззащитна Девица, а обучена убийца с точно определена мисия и една цел. Да накара Древния бог на Смъртта да се влюби в нея, да се превърне в неговата слабост и тогава… да го убие. Ако се провали, обрича кралството и народа си на бавна и мъчителна смърт.

Сера винаги е знаела каква е. Избраница. Съпруга. Убийца. Острие. Призрак без точна форма, но пропит с кръв. Чудовище. Докато не среща него. Докато неочакваните думи и дела на Древния бог на Смъртта не прогонват мрака, таящ се вътре в нея. Докато изкусителното му докосване не пробужда страст, която никога не си е позволявала да изпитва. Но Сера никога не е имала избор. Нейният живот така или иначе е изгубен – винаги е бил. Защото е докосната и от Живота, и от Смъртта.

 

 Автор
 Дженифър Л. Арментраут
 Импринт
 Анишър
 Тип
 Фентъзи роман
 Поредица
 Плът и огън
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 656
 ISBN/Баркод
9789542726968

Дженифър Л. Арментраут

е писателка, оглавила класацията за най-добър международен бестселър на „Ню Йорк Таймс“. Живее в Шепърдстаун, Западна Вирджиния. Всички слухове, които вероятно сте чули за състоянието ѝ, не са верни. Когато не се труди усърдно, прекарва времето си в четене, гледане на долнопробни филми със зомбита, преструва се, че пише, и се отдава на компанията на съпруга си, пенсионираното им полицейско куче Дизел, шантавото им пале кръстоска между бордър коли и Джак Ръсел териер на име Аполо, шестте им надменни алпаки, четири рошави овце и две кози.

Мечтата ѝ да стане писателка се зародила в часовете по алгебра, през по-голямата част от които пишела разкази… затова и не може да се похвали с добри оценки по математика. Дженифър пише юношески любовни романи – паранормални, фантастика, фентъзи и съвременни. Книгите ѝ се издават от „Тор Тийн“, „Ентенгълд Тийн“, „Брейзън“, „Дисти/Хайпириън“ и „Харликуин Тийн“. Книгата ѝ Wicked е избрана за екранизация от „Пешънфликс“ и снимките са започнали в края на 2018 г. Юношеският ѝ любовен съспенс роман Dont Look Back е номиниран за „Най-добър юношески роман“ за 2014 г. от Американската асоциация за юношеска литература, а романът ѝ The Problem With Forever печели наградата РИТА през 2017 г.

Пише и съвременни и паранормални любовни романи за възрастни и млади възрастни под творческия псевдоним Дж. Лин. 

Действието в 1: Сянка в жарта ни връща назад във времето, преди събитията във фентъзи поредицата „Кръв и Пепел“, с напълно нови герои, но не по-малко зашеметяващи обрати. Зорко пазени тайни, съдба, докосната от живота и смъртта, изпепеляваща любов, която ще постави всички в опасност.

Вижте повече за автора на jenniferlarmentrout.com.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Egmont Bulgaria (@egmontbulgaria)

Гергана Камишева 17/03/2022

Здравейте, кога да очакваме издаването на книгата? В сайта до скоро бяхте обявили, че ще се издаде на 19 март, а сега виждам, че има промяна.

Егмонт България 18/03/2022

Здравейте, благодарим ви за интереса към СЯНКА В ЖАРТА на ДЖЕНИФЪР АРМЕНТРАУТ. За съжаление, постъпи информация за производствено закъснение, породено от фактори, независещи от издателството. Датата на издаване на романа се налага да бъде променена на 16 април. Още веднъж молим, да ни извините за създаденото неудобство, като оставаме на разположение за необходими уточнения. С най-добри пожелания, Екипът на издателство ЕГМОНТ

Десислава Вълева Пенева 27/03/2022

Здравейте, благодаря ви за възможността да се докоснем до тази страхотна поредица на български език. Въпросът ми е свързан с издаването на четвъртата книга " Войната на двете кралици" . Като месец на издаване беше обявен април, но допълнителна информация не намирам. Ще се спази ли срока, или и той ще бъде удължен, както при " Сянка в жарта"?

Егмонт България 28/03/2022

Здравейте, Десислава, и ни ви благодарим за топлия прием на поредицата. Към момента чакаме дата на издаване на #4 ВОЙНАТА НА ДВЕТЕ КРАЛИЦИ. При новости ще се завърнем първо тук и в социалните мрежи с информация. Желаем ви слънчева седмица! Екипът на ЕГМОНТ

Марияна Маркова 12/04/2022

Утре ще е в ръцете ми. Благодаря Егмонт! С нетърпение очаквам и Войната на двете кралици, последната част на Вещерия, Трейси Улф и издателският ви план за второто четиримесечие.

Ралица Миленова Зокова 24/04/2022

Вчера я прочетох! Уникална книга! Благодаря Ви, Егмонт! Във връзка с това, разбрах, че четвъртата книга на "От кръв и пепел" ("Войната на двете кралици") би трябвало да излезне този май. Случайно да има вече определена дата, или поне към началото, средата или края на май да я очакваме, понеже съвсем останах без търпение. Благодаря предварително, ако отговорите!

Лидия Кирева 11/10/2022

Здравейте, очаква ли се превод на кн. 2 и ако да, кога би била датата за издаване? Благодаря

Егмонт България 17/10/2022

Здравейте, Лидия, благодарим ви за интереса. Втората книга от поредицата, A LIGHT IN THE FLAME, е абсолютно в издателските ни планове. В момента книгата е в издателската подготовка. Можете да ни следите тук и в социалните мрежи, където при новости ще се завърнем. Хубав ден! екипът на ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: