3: Хари Потър и затворникът от Азкабан (дизайн и илюстрации MinaLima)

89,00 лв.

Известният престъпник Сириус Блек е затворен в ужасяващата крепост Азкабан от дванадесет дълги години. Осъден за убийството на тринадесет невинни души с едно-единствено проклятие, за него се говори, че е толкова отдаден на Волдемор, колкото никой друг.

Изненадващо, успява да избяга като оставя след себе си само две следи къде може да бъде открит – в крайна сметка победата на Хари Потър над Вие-знаете-кой се оказва и падението на Блек. Пазачите му в Азкабан са го чули нееднократно да повтаря в съня си: „Той е в Хогуортс, той е в Хогуортс“. Хари Потър не е в безопасност дори зад стените на училището по вълшебство и магия, заобиколен от приятелите си. Защото, отгоре на всичко, между тях може би се крие предател.

* * *

Изпъстрена с вълшебни пълноцветни илюстрации и интерактивни хартиени елементи, дело на студиото, носител на редица награди – MinaLima, това невероятно издание на третата книга от поредицата „Хари Потър“ ще омагьоса и плени читатели от всички възрасти.

 Автор
 Дж. К. Роулинг
 Дизайн и илюстрации
 Студио MinaLima
 Тип
 Фентъзи романи
 Тип
 Илюстровани книги
 Поредица
 Хари Потър
 Възраст
 10+
 Корица
 Твърда
 Формат
153 x 233 мм
 Страници
 472 цветни
 Включва
  8 интерактивни подложки
Хартия
FSC от сертифицирана дървесина
 ISBN/Баркод
9789542730279

Като израз на грижа и отговорност за опазването на околната среда, тази книга е отпечатана на FSC хартия, произведена от сертифицирана дървесина от гори, стопанисвани по високоекологични и социални стандарти.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: