2: Хари Потър и Стаята на тайните (дизайн и илюстрации MinaLima)

69,00 лв.

Хари Потър няма търпение да се завърне в „Хогуортс“ след цяло лято без приятели и без магия. Но втори курс крие неподозирани нови изпитания, включително високомерен нов преподавател, дух бродник, подвизаващ се в момичешката тоалетна, и вниманието на по-малката сестра на Рон Уизли – Джини.

И всичко това става направо несъществено, когато започват истинските неприятности. Когато някой – или нещо – започва да превръща учениците в камъни. Може би е Драко Малфой, по-опасен противник от когато и да било? Може би е Хагрид, чието тайнствено минало най-сетне излиза наяве? Или може би е онзи, когото всички в Хогуортс подозират от самото начало – самият Хари Потър?

* * *

Повече от 150 пълноцветни илюстрации и 8 триизмерни фигури, неразривно свързани със света на магьосниците, очакват читателите сред страниците. Във втория том те ще пътуват през магьосническо огнище, ще се пазят от сблъсък с Плашещата върба, ще се пренесат в урока на професор Спраут, вадейки засадени мандрагори, ще открият витата каменна стълба към кабинета на Дъмбълдор.

Изпъстрена с вълшебни пълноцветни илюстрации и интерактивни хартиени елементи, дело на студиото, носител на редица награди – MinaLima, това невероятно издание на втората книга от поредицата „Хари Потър“ ще омагьоса и плени читатели от всички възрасти.

 Автор
 Дж. К. Роулинг
 Дизайн и илюстрации
 Студио MinaLima
 Тип
 Фентъзи романи
 Тип
 Илюстровани книги
 Поредица
 Хари Потър
 Възраст
 10+
 Корица
 Твърда
 Формат
153 x 233 мм
 Страници
 400 цветни
 Включва
  8 интерактивни подложки
Хартия
FSC от сертифицирана дървесина
 ISBN/Баркод
9789542725725

Като израз на грижа и отговорност за опазването на околната среда, тази книга е отпечатана на FSC хартия, произведена от сертифицирана дървесина от гори, стопанисвани по високоекологични и социални стандарти.

Читател 05/07/2023

През октомври 2023 г. е премиерата на третата книга от поредицата, дело на МинаЛима. Ще предлагате ли възможност за предварителни поръчки, в случай че я издадете на български език?

Егмонт България 17/07/2023

Здравейте! И третата книга, дело на МинаЛима, ще се появи на български език, като предстои да обявим предварителни поръчки, малко по-близо до датата на издаване! Поздрави, екипът на ЕГМОНТ

Добавяне на коментар: