Робърт ПатинсънТейлър ЛаутнърКакво би се случило, ако Робърт Патинсън (25) и Тейлър Лаутнър (19) са герои и в истинския живот? И ако царуват не само на големия екран, а над целия свят! Актьорите със сигурност не получават често подобни въпроси. Но пък отговорите им – съвсем очаквано – са тотално различни!

БРАВО: Представете си, че сте крале на света – коя своя мечта бихте изпълнили?
Роб: Като начало бих променил училищната и образователната система. Навсякъде по света те са твърде сложни. Освен това децата и учениците се учат на твърде малко неща, които наистина биха им били полезни в живота.
Тейлър: Момент! Нека първо да се отървем от изнервящите учители. Това беше най-лошото в училище – тъпите часове. За щастие, вече са зад мен. Харесвах само физическото и английския. Смятам също, че болните деца трябва да получават по-голяма подкрепа. От години работя съвместно с Lollipop Foundation – организация, която се грижи за интересите на болни деца и деца с недъзи. Сърцето ми се къса всеки път, когато си помисля за бедните в болниците, които не могат да излязат да играят навън, камо ли пък да отидат на кино. Често им нося филми в болничните стаи.
Роб: О, хрумва ми още нещо – телепортацията. Бих вложил всички пари от държавната хазна в подобни изследвания. Само си представи – пренасяш се навсякъде. И забравяш проблема със замърсяването на околната среда от коли и самолети.

БРАВО: А какво бихте забранили?
Тейлър: Шофирането в нетрезво състояние. Бих разработил технология, която го прави невъзможно. Така ще се избегнат много смъртни случаи.
Роб: Аз пък ще забраня скучните хора. (Смее се.) В моите очи няма нищо по-лошо. Който е скучен, ще бъде вкарван в затвора и там ще трябва да се научи да е креативен.

Сидни е любимият град на ТейлърБРАВО: Кой град бихте си избрали за столица?
Тейлър: Сидни, Австралия. Всеки път, когато съм там, се забавлявам страхотно. За мен това е най-хубавото място на света и се опитвам поне веднъж годишно да летя до там.
Роб: Аз бих си основал свой собствен град. Ще го кръстя Shit City. Някое отвратително име, така че никой да не иска да се мести там. При това бих го направил на островите Фиджи – така ще си имам собствен рай.

БРАВО: Коя песен ще изберете за национален химн?
Тейлър: Where The Streets Have No Name на  U2 – това е най-добрата песен на света.
Роб: Аз ще взема Wannabe на Spice Girls.
Роб явно още си пада по сънародничките си от Spice Girls, които през 90-те бяха на върха на класациитеБРАВО: Ха, защо точно нея?
Роб: Защото ми се вижда весела мисълта всички тъпи политици да се поздравяват и да припяват на тази песен. Подходящо парче за всички набедени държавници.

БРАВО: Коя би била вашата кралица?
Тейлър: Джесика Алба! За съжаление, е омъжена. Но поне се запознах с нея на снимките на общия ни филм „Денят на влюбените“. Е (Въздиша.), млад съм, може би по-натам ще имам шанс с нея.
Роб: Хм... (Замисля се.) Всяка жена, която се забавлява да управлява. Няма да принуждавам никого.

БРАВО: А какво бихте пожелали на поданиците си?
Тейлър: Да са щастливи. Имам късмета животът ми да протича доста добре, но не при всеки е така. Бих направил всичко, за да може всеки да живее добре.
Роб: Най-после някоя добра идея! Всеки трябва да има възможността да постигне това, към което го влече сърцето.

---
Снимки: Shutterstock