Комплект ЛУКА (+ подарък)

10,00 лв.

Това лято четем и растем заедно с Лука!

Лятото е време за приключения, пътешествия по непознати места и вълнуващи срещи с нови приятели. Поне така е за повечето малчугани, които с нетърпение чакат училищната ваканция. Но за едно морско чудовище лятото под водата не е много по-различен сезон от другите. Освен ако чудовището не е изпълнено с безкрайно любопитство и копнеж да опознае света на хората...

Поръчайте комплект „ЛЯТНОТО ПРИКЛЮЧЕНИЕ НА ЛУКА“ – ЧАРОДЕЙСТВА и РИСУВАТЕЛНА КНИЖКА и ще получите ПОДАРЪК –  РЪСТОМЕР! 

 

ДИСНИ и ПИКСАР ни канят да изживеем незабравимо лято на Италианската Ривиера с най-новия им оригинален пълнометражен филм „Лятното приключение на Лука“! С невероятно въображение, трогателна история, незабравими герои и много хумор, Лука ще спечели сърцата на малки и големи. Режисьор е номинираният за „Оскар“ Енрико Касароса, а продуцент е Андреа Уорън („Колите 3“, „Лава“). Изживяваме „Лятното приключение на Лука“ от 18 юни в кината и книжарниците.

Действието на „Лятното приключение на Лука“ се развива в живописно градче на Италианската Ривиера и разказва историята за порастването на едно малко момче, което изживява незабравимо лято, изпълнено със сладолед, паста и безкрайни разходки със скутер. Лука споделя тези приключения с новооткрития си най-добър приятел, но безгрижните дни са заплашени от една дълбоко пазена тайна: тe са морски чудовища от друг свят, скрит точно под повърхността на водата.   

ГЛЕДАЙТЕ В КИНАТА ОТ ФОРУМ ФИЛМ БЪЛГАРИЯ

Трейлър, озвучен на български, в YouTube:

 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: