BRAVO Лято - Август 2018

5,99 лв.
Не е налично

В БРАВО ЛЯТО през август те очакват ексклузивни интервюта с Кристиан Костов и Маркъс & Мартинус! Камила Кабейо ще ти подксаже как да спечелиш сърцето на любимия човек, а DARA ще ти разкрие историите зад снимките си в Instagram! Ще научиш и какво да очакваш от новите сезони на любимите си сериали! ОЧАКВАТ ТЕ 4 СУПЕРПЛАКАТА НА: СКАНДАУ, СТЕФИ, АРИАНА ГРАНДЕ И LITTLE MIX + 14 ПЛАКАТА НА: РИВЪРДЕЙЛ, КАРДИ БИ, БРЕНДЪН УРИ, ИЗАБЕЛ, МИХАЕЛА ФИЛЕВА, ЛОВЦИ НА СЕНКИ, 'АЙДЕ БГ, ЧАРЛИ ПУТ, БИБИ РЕКСА, ДЖЕЙ БАЛВИН & ЛИАМ ПЕЙН, ШОН МЕНДЕС, КАРОЛ СЕВИЛЯ, НИНА ДОБРЕВ И BTS. ЩЕ ПОЛУЧИШ И ПОДАРЪК – КНИГА ИЗНЕНАДА!

18 август 2018
БРАВО ЛЯТО
Специален брой на БРАВО
Обем на броя:
20 страници
+ 4 суперплаката
+ 14 плаката
+ ПОДАРЪК: РОМАН
Формат: 21 х 28 см

Спечели сърцето му/й със съветите на Камила Кабейо

Чат с Маркъс & Мартинус
Маркус (16) и Мартинус (16) дебютираха на музикалната сцена през 2012 и оттогава не спират да обикалят света! Но не е ли изнервящо да прекарваш нонстоп времето с брат си? Карат ли се двамата изобщо? БРАВО полюбопитства, за да разбере и да ти докладва...

Историите зад снимките на DARA в Instagram
Всяка снимка разказва история, но много неща остават скрити зад кадъра! БРАВО разбра лично от DARA какво се крие зад нейните запечатани моменти в Instagram!

Как да се предпазиш по време на полов акт?

Часът на раждане! Какво разкрива той за теб?
Защо хората с еднакви зодии са толкова различни? Дължи се на позицията на планетите в момента на раждането на всеки от нас. В колко часа си роден/-а ти?

XL Тест: Какъв тип приятел/-ка си?
Разсмиваш ли приятелите си, или ги затрупваш със съвети, разбери още сега!

Кристиан Костов: „Често бягам от себе си!“
Наскоро Крис (18) зарадва почитателите си с миниалбум с четири нови парчета, които дадоха старт на международната кариера на талантливия певец. Първият сингъл е озаглавен Get It, ето какво научи БРАВО лично от него!

Новите сезони на любимите ти сериали

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: