2: На трона се възкачвам

17,90 лв.
Не е налично

„На трона се възкачвам“ е книга втора от поредицата „Влизам в мрака“ на Кирстен Уайт.
Бестселър поредица на New York Times, която се чете като „Игра на тронове“.. ако действието се развиваше в Османската империя.

***

Лада Дракула няма съюзници. Нито трон. След проваления й опит да спаси влашката корона тя иска да накаже всеки, който пресече пътя й. Но мисълта за Мехмед не дава мира на загрубялото й сърце.

Това, от което има нужда в момента, са дипломатическите умения на по-малкия й брат Раду Дракула, но Мехмед го е изпратил в Константинопол с тайна мисия. Раду се мъчи да съвмести лоялността към своята вяра и към Мехмед с братския си дълг към Лада. Ако тя умре, той никога няма да си го прости.

Докато навсякъде се вихрят тежки политически борби, двамата Дракула ще трябва да решат на какви жертви са готови, за да изпълнят своя дълг.

Империи ще рухнат, тронове ще бъдат спечелени, души ще бъдат погубени...

***

„Зловещо, епично и лудо забавление.“ — Мелиса Алберт, бестселър автор на New York Times

„Абсолютно опустошителна по най-добрия начин.“ — Kirkus

„Красива, богата и възнаграждавана.“ — Booklist

„Абсолютно поглъщаща поредица.“ – Aлександра Бракен

 Автор
 Кирстен Уайт
 Поредица
 Влизам в мрака
 Тип
 Роман
 Възраст
 15+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 464 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542721840
Maya V. G. 22/07/2018

Здравейте, кога да очакваме 3тата кника от поредицата?

Егмонт 25/07/2018

Здравей, Мая! „Ярко платим“ ще излезе края на август. Следи сайта ни и социалните мрежи за повече информация. Поздрави!

Добавяне на коментар:

Кирстен Уайт е автор на книги, включени в класацията за бестселъри на „Ню Йорк Таймс“, сред които „Влизам в мрака,“ „Възкачвам се“, трилогията „Паранормално“, трилърите „Игри със съзнанието“ и „Съвършени лъжи“, „Звезден хаос“ и „Илюзии за съдба“. Уайт е и съавтор на „В сенките“ с Джин ди Бароло. Книгите й са печелили няколко награди, включително Наградата на най-добра книга на щата Юта, наградата „Евъргрийн“ за младежка литература и наградата „Уитни“. Някои от книгите й са нареждани сред десетте най-добри романа в раздела за младежка литература на Американската библиотечна асоциация, появявали са се в препоръчителния списък с младежка литература на Флорида и в селекцията Самотна звезда на Тексас, наред с други отличия. Уайт живее със семейството си близо до океана в Сан Диего и макар океанът да е съвършен, той я кара да мечтае за далечни места и още по-далечни времена. Можете да я намерите в сайта kierstenwhite.com.

Последвайте я в Туитър на @kierstenwhite