BRAVO 15/2018

1,99 лв.
Не е налично

В БРАВО 15 те очакват 50 любопитни факта с Лорън Грей, ексклузивни интервюта със СКАНДАУ, CNCO, Катрин Лангфорд и Ивайло и Християна от АйдеБГ! Изправяме Пламен и Иво един срещу друг в звезден дуел, ще те срещнем още с Майкъл и Валентина от “Аз съм Луна” и с най-обсъжданата двойка от всички напоследък Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин. ПЛАКАТИТЕ СА НА: СОФИЯ КАРСЪН, ЗЕНДАЯ КОЛМАН, БЛИЗНАЦИТЕ МАРТИНЕС, BLACKPINK, ДИЛАН О'БРАЙЪН И ДЕБИ РАЙЪН!

28 юли - 10 август 2018
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през събота)
Обем на броя:
32 страници
+ плакати
Формат: 21 х 28 см

Списание BRAVO във Facebook

Звезди

Лорън Грей: 50 факта
Русокосата сензация не спира да ни очарова с таланта си... Специално за теб събрахме любопитки, които ще те накарат да я заобичаш още повече!

Пламен и Иво: Звезден дуел
Новата им песен се казва „Сафари“, но до преди две седмици рапърите планирали да издадат съвсем друга песен. Тогава Иво измисля неочаквано ново демо и ето че то вече е факт! Двамата могат да се похвалят и с нови мениджъри, BLING Entertainment, подкрепят ги и Facing The Sun! БРАВО реши да ги изправи един срещу друг!

Хейли Болдуин и Джъстин Бийбър: Реална ли е любовта им?
Седмици наред изскачат постоянно нови снимки и новини около Джъстин и Хейли. Но има ли шанс връзката им?

Скандау: Ключът към успеха!
Всяка тяхна песен се превръща в хит! В разгара на лятото Тото (27) и Лъчо (25) пуснаха ново парче (което не спираме да си тананикаме) и ни разкриха, че вече подготвят следващото! Но каква е тайната на успеха им?

CNCO: „Конкурираме се единствено със себе си!“
Наскоро латино чаровниците посетиха Европа, а ние побързахме да се срещнем с тях, за да ги разпитаме на какво се дължи гиганският им успех...

‘Айде БГ: „Всеки може да сбъдне мечтите си!“
Те са Ивайло и Християна, той е актьор, тя студентка по „Фотография“. Освен че са двойка в реалния живот, са и неразделни в канала си в YouTube – ‘Айде БГ. БРАВО ги интервюира, за да ти разкаже повече подробности...

Хейли Стайнфелд: „Бях хлътнала по Шая Лебьоф!“
Първото влюбване, първата любовна мъка, първата любима песен... Има неща, които не забравяме цял живот! Изпълнителката на Let Me Gо споделя най-важните си моменти!

Живот & стил

Хороскоп: Какво вещаят звездите за теб?

Моден подиум: Облечи се като любимата си звезда

XL-Тест: На кой злодей приличаш?

Кино и ТВ

Майкъл & Валентина: 16 стереотипа за момичетата и момчетата

Катрин Лангфорд: „Исках да стана певица!“

Мария Стефанова Карамитева 02/08/2018

Скъпо любимо списание БРАВО,Моля ви да пуснете плакат на SF9 или DAY6 (кпоп групи)!!!

Добавяне на коментар: