BRAVO 13/2019

1,99 лв.
Не е налично

От БРАВО 13 ще разбереш всичко за планера на Изабел “ОрганИЗИрай се” и какви изненади да очакваш от нея през 2020! Били Айлиш става на 18, Stray Kids продължават напред без Woojin, а актьорите от “Ривърдейл” ще ти разкрият как да се превърнеш в герой в очите на приятелите си! Ще те запознаем със света на Ариана Гранде и Мейбъл, ще разбереш кои сериали ще са актуални през зимата, ще откриеш чат с Why Don't We и любопитни факти за Шон Мендес! ПЛАКАТИТЕ СА НА: ХОЛЗИ, ДУА ЛИПА, ЛИАМ ПЕЙН, THE BOYZ, IZTY & DARA!

21 декември 2019 - 17 януари 2020
Списание БРАВО
Обем на броя:
32 страници
+ плакати
Формат: 21 х 28 см

Списание BRAVO във Facebook

Звезди

Светът на Ариана Гранде

Изабел: „През 2020 предстоят много изненади!“
Изабел ни изненада отново − този път с издаването на планера си „ОрганИЗИрай се“. Името му не е случайно, съдържа част от нейното. За какво ще ти помогне той, разбери от самата нея:

Какво казва Google за Шон Мендес?
Бихме искали да знаем всяка малка подробност за Шон Мендес (21), а ти? Затова попитахме експерта Google!

Всеки може да е герой! Научи как от звездите на „Ривърдейл“!
И ти можеш да разсмиваш приятелите си и близките си и да изглеждаш като герой в техните очи. Защото всеки притежава суперсили! Как да ги активираш? Научи от звездите на „Ривърдейл“...

Чат с Why Don't We
Момчетата от най-горещата бойбанда отговарят на горещи въпроси!

Как Лаув успя да покори класациите?
Като тийнейджър Лаув пише песни за Деми Ловато и Чарли XCX − днес самият е суперзвезда. Прозвището му означава лъв на латвийски, а истинското му име  Ари. Стана известен с хита си I Like Me Better, а БРАВО побърза да се срещне с изгряващата звезда в Берлин, за да те запознае с него!

Били Айлиш: Най-накрая на 18!

Stray Kids: Напред и без Woojin
Те са различни от всички! Bang Chan, Han, Seungmin, Hyunjin, Changbin, Lee Know, Felix и I.N разбиха стандартите и откриха свой собствен стил в музикалния свят!

Мейбъл − новата кралица на попа

Живот & стил

Хороскоп: Какво вещаят звездите за теб?

Изкопирай стила на звездите

XL-Тест: Колко дълго можеш да оцелееш без телефон?
Представи си, че си забравил/-а да заредиш телефона си и той „умира“! Гаднооо! Провери с този тест дали можеш да оцелееш в тази ситуация...

Кино и ТВ

Вампири, музика и вещери − сериалите през зимата

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: