BRAVO 1/2019

1,99 лв.
Не е налично

В първия брой на БРАВО за 2019 ще намериш ексклузивни интервюта със Сабрина Карпентър, Pavell & Venci Venc', 4Magic и Хейли Стайнфелд, звездата от спин-офа на "Трансформърс", "Бъмбълби"! Ще ти разкрием кои ще са най-яките сериали през новата година, ъпдейтите на любимите ти апликации, интересни факти за Stray Kids и отговорите на най-неудобните въпроси, които зададохме на Why Don't We! ПЛАКАТИТЕ СА НА: Гери-Никол, Стан & Стефи, Васето & Никол, Кирнън Шипка & Рос Линч, Twice и Monsta X! Не го изпускай!

19 януари - 15 февруари 2019
Списание БРАВО
Обем на броя:
32 страници
+ плакати
Формат: 21 х 28 см

Списание BRAVO във Facebook

Звезди

Сабрина Карпентър: „Изливам емоциите в песните си!“
Сабрина Карпентър получава първата си, макар и второстепенна, роля в сериал едва на единадесет! Четири години по-късно я видяхме в „Райли в големия свят“, а героинята ѝ беше главен персонаж в култовия ситком на Дисни. Но освен актьорски, Сабрина притежава и певчески талант! През 2014 година тя дебютира и на музикалната сцена и оттогава не спира да ни изненадва. Видяхме я на големия екран и ни зарадва с два албума! През ноември миналата година тя издаде третата си тава, Singular Act 1, а ние се срещнахме с русокоската на премиерата ѝ в Лондон...

4Magic говорят открито за любовта, самотата и разделите
В живота има моменти, в които летим в облаците на крилете на любовта, има и такива, в които тъгуваме по изгубената половинка. Точно за последните пеят 4Magic в актуалния си хит „Колко ми липсваш“. БРАВО се срещна с тях, за да разбере как се справят те с разделите!

Why Don' We отговарят на неудобни въпроси!
Където и да се появят, настава суматоха! Момчетата от Why Don‘t We са на път да станат една от най-успешните бойбанди на света. Джак, Джона, Кобрин, Даниел и Зак обикалят нонстоп континентите, за да изнасят концерти и промотират музиката си. За да не им доскучае, ние се осмелихме да им зададем няколко откачени въпроса. За съжаление, Джона не се чувстваше добре и пропусна интервюто, но това не развали настроението на останалите в никакъв случай...

Кои ще са най-яките сериали през 2019?

Pavell & Venci Venc': „Толерантността е религията на бъдещето!“
В последните дни на миналата година Pavell (30) & Venci Venc’ (30) издадоха поредния си хит, „Без религия“, клипът на който беше заснет при изключително екстремни условия! БРАВО се срещна с тях, за да ти разкаже повече подробности за песента и плановите им за 2019.

Всичко, което трябва да знаеш за Stray Kids!

Живот & стил

Хороскоп: Какво вещаят звездите за теб?

Моден подиум: Блести като звездите!

XL-Тест: Пада ли си по теб?

Ъпдейтите, които ще променят живота ти!

Кино и ТВ

Хейли Стайнфелд и Джон Сина: „Важно е да даваме втори шанс!“
Годината е 1987, а Бъмбълби е намерил убежище в склад за скрап в малко калифорнийско градче. Чарли (Хейли Стайнфелд) намира счупения трансформър малко преди 18-ия си рожден ден и започва да го ремонтира. Бързо разбира, че той съвсем не е обикновен фолксваген и приключението започва!

 

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer