1: Евърлес

14,90 лв.
Не е налично

В кралство Семпера времето е разменна монета – извлечено от кръвта, обвързано с желязото, използвано, за да се прибавят часове, дни... години към човешкия живот. По тези земи аристократите като Гърлинг притежават векове, докато обикновените хора изживяват малкото си време, потънали в нищета.

Никой не мрази Гърлинг повече от Джулс Ембър. Преди едно десетилетие тя и баща ѝ избягват под прикритието на нощта от двореца на Евърлес. Сега Джулс ще трябва да се върне там в отчаян опит да спечели време за баща си.

В двореца кипят приготовления за сватбата на Роан, най-младия лорд Гърлинг, с повереницата на кралицата. Джулс е изненадана от неочакваната любезност на Роан, но скоро разбира, че Евърлес крие повече опасности и изкушения, отколкото е подозирала.

Нейните решения имат силата да променят не само съдбата ѝ, но и да предизвикат обрат във времето.

***

„Сара Холанд е жесток разказвач. „Евърлес“ придава ново и зловещо значение на израза „времето ти изтича“.“ – Стефани Гарбър

 Автор
 Сара Холанд
 Тип
 Фентъзи романи
 Поредица
 Евърлес
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 336
 ISBN/Баркод
 9789542722342
Таня Иванова 22/10/2018

Страхотна книга! Нямам търпение да излезе следващата книга.

Geri Stoyanova 11/12/2018

Книгата е невероятна. През 2019г. ли да очаквам втората?

Егмонт 19/12/2018

Здравей, Гери! Да, ще издадем втората книга през 2019 г. Поздрави!

Анелия Демирева 29/12/2018

Книгата е наистина много интересна. Историята е оригинална и завладяваща. Надявам се скоро да излезе и втората книга.

Добавяне на коментар:

Сара Холанд е израснала някъде между малкия си град в Минесота и безбройните въображаеми светове от книгите. Тя се дипломира в Уеслианския университет и сменя няколко работни позиции – в магазин за чай, в зъболекарски кабинет и в сграда в столицата на щата, преди да се насочи към Ню Йорк, за да работи в издателската сфера. В последно време Сара може да бъде открита докато проучва из основи местните книжарници или изпробва нови начини, по които да вкара кофеин в кръвта си.