Смъртоносни игри

14,90 лв.
Не е налично

Животът, който д-р Дилан Райнхарт ще спаси, може да се окаже неговият.

Д-р Дилан Райнхарт е автор на книга за анормалното поведение. Талантлив писател и утвърден университетски преподавател, той живее спокоен живот, докато не се сблъсква с детектив Елизабет Нийдъм.

Сериен убиец върлува из Ню Йорк и д-р Райнхарт няма друг избор освен да остави преподавателското поприще и да се впусне в гонитба на живот и смърт. Оказва се, че Дилан е най-наясно със следващия ход на убиеца. Все пак той използва първата му книга като наръчник.

По книгата е създаден хитовият сериал „Инстинкт“, излъчван по FOX.

 Автори
Джеймс Патерсън и Хауърд Роуън
 Импринт
 Анишър
 Жанр
 Трилър
 Корица
 Мека
 Формат
145 x 210 мм
 Страници
 368
 ISBN/Баркод
 9789542723738

Джеймс Патерсън

е лауреат на Литературната награда за извънреден принос към американската литературна общност, връчвана от Националната фондация за книгата. Държи рекорда на Гинес за най-много бестселъри в класацията на „Ню Йорк Таймс“, а световните продажби на книгите му достигат 350 милиона екземпляра. Неуморен застъпник на силата на книгите и четенето, Патерсън е и създател на марката „ДЖИМИ Патерсън“, чиято мисия е проста: „Искаме всяко дете, прочело книга от „ДЖИМИ“, да каже: „МОЛЯ ВИ, ДАЙТЕ МИ ОЩЕ КНИГИ“. Дарил е повече от един милион екземпляра за ученици и военни, и финансира над четиристотин стипендии за допълнително образование на учители в двайсет и четири колежа и университета. Дарил е и няколко милиона книги на независими книжарници и училищни библиотеки. Патерсън инвестира приходите от продажбите на книги от марката „ДЖИМИ Патерсън“ в инициативи за насърчаване на четенето.

Хауърд Роуън

е написал няколко книги в съавторство с Джеймс Патерсън и е автор на „Обещанието на една лъжа“ и „Голямата надежда“. Живее във Флорида със съпругата и сина си.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: