Прокълнатите сестри от Тоскана

19,90 лв.
Не е налично

Три второродни дъщери предприемат буйно пътешествие през италианската провинция в опит да развалят старо семейно проклятие, което гласи, че никога няма да открият истинската любов.

От деня, в който Филомена Фонтана запраща проклятие срещу сестра си, нито една второродна дъщеря от фамилията Фонтана не е открила истинската, вечна любов. Някои – като щастливо необвързаната сладкарка Емилия – вярват, че това е странно съвпадение. Други – като нейната, отчаяно търсеща любовта, братовчедка Луси – настояват, че проклятието е истина. Но и двете се озадачават, когато тяхната пралеля им пише с изненадващо предложение: да я придружат до родната Италия, където на осемдесетия си рожден ден леля Попи ще срещне любовта на живота си на стъпалата на катедралата в Равело и ще разбие ужасното проклятие веднъж завинаги.

На фона на лъкатушещите се венециански канали, хълмистите тоскански полета и омагьосващите селца по Амалфийското крайбрежие разцъфва неустоима романтика, сбъдват се съдби и се разкриват дълго пазени семейни тайни.

 

 Автор
Лори Нелсън Шпилман
 Импринт
 Анишър
 Жанр
 Дамска проза
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 464
 ISBN/Баркод
 9789542724438
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moni (@the_librarians_granddaughter)

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: