3: Богаташки проблеми

19,90 лв.

Когато Никълъс Янг разбира, че баба му Су И е на смъртния си одър, той осъзнава, че това ще бъде последният му шанс да се помири с нея. Но се оказва, че не е единствен – членовете на фамилията Шанг-Янг са дошли от всички краища на света, за да се погрижат за своя дял от наследството.

Докато роднините на Су И спорят за семейното богатство, Астрид Лионг се изправя пред свои собствени премеждия – тя е решена да се събере със своята колежанска любов, Чарли Ву, но бившият ѝ съпруг планира да разруши репутацията и връзката ѝ.

Междувременно Кити Понг, съпругата на втория най-богат мъж в Китай, има усещането, че новата ѝ доведена дъщеря – известната моделиерка Колет Бинг – се опитва да я засенчи.

Последният роман от вълнуващата трилогия на Кевин Куан „Луди богаташи“ разкрива пред нас луксозния, но объркан живот на най-привилегированите семейства в Азия, техните радости, премеждия и сложни богаташки проблеми.

 Автор
Кевин Куан
 Марка
 Анишър
 Поредица
 Луди богаташи
 Жанр
 Съвременна художествена литература
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 528 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542723622

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:

 Кевин Куан е автор на международните бестселъри „Луди богаташи“, вече адаптиран в популярен филм, и „Момиче за милиарди“. Роден е в Сингапур, но нарича Ню Йорк свой дом от 1995 г. насам.

За новини и по-подробна информация, моля, посетете www.kevinkwanbooks.com