BRAVO 23/2012

1,70 лв.
Не е налично

Малко преди Джей Ло да стъпи на твоя територия, сигурно се убеждаваш, че звездите не са толкова далечни, колкото изглеждат. Вярно, че някои от тях, като Майли, припомнят по-често своята популярност (ето, госпожица Сайръс не се задоволява само с една сватбена церемония!), но пък други, като Карли Рей Джепсън, са готови да ти споделят от личен опит как в трудни ситуации да запазиш вътрешния си баланс. И друга звезда разкрива тактики - искаш да научиш как Виктория Джъстис омагьосва сладурите, нали? Е, не винаги става въпрос за любов, така че БРАВО си поговори за приятелство с момчетата от One Direction. Виж колко добре се познават помежду си! На страниците на списанието ще научиш и най-важното за лъжкинята от Троя - Троян Белисарио, както и факти за суперизвестния Ким Хьон Джунг, който е и най-желаният кореец за... целуване! Няма нужда да изпращаш въздушни целувки по финала на "Здрач" - той е вече тук. Прочети за мистериозната сага в цифри!

14 - 27 ноември 2012
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
+ 2 суперплаката
Формат: 21 х 28 см

Малко преди Джей Ло да стъпи на твоя територия, сигурно се убеждаваш, че звездите не са толкова далечни, колкото изглеждат. Вярно, че някои от тях, като Майли, припомнят по-често своята популярност (ето, госпожица Сайръс не се задоволява само с една сватбена церемония!), но пък други, като Карли Рей Джепсън, са готови да ти споделят от личен опит как в трудни ситуации да запазиш вътрешния си баланс. И друга звезда разкрива тактики – искаш да научиш как Виктория Джъстис омагьосва сладурите, нали? Е, не винаги става въпрос за любов, така че БРАВО си поговори за приятелство с момчетата от One Direction. Виж колко добре се познават помежду си! На страниците на списанието ще научиш и най-важното за лъжкинята от Троя – Троян Белисарио, както и факти за суперизвестния Ким Хьон Джунг, който е и най-желаният кореец за... целуване! Няма нужда да изпращаш въздушни целувки по финала на „Здрач“ – той е вече тук. Прочети за мистериозната сага в цифри!

* * *
От корицата
„Здрач: Зазоряване – Част 2“:
Мистериозната сага в цифри!
Романтика, страст и екшън – милиони очакват последната част на поредицата, за да станат свидетели на епичната финална битка между двата клана вампири. Дългото чакане приключва на 16 ноември, а феновете са затаили дъх да видят как Бела Суон се чувства като майка и най-накрая като вампир. Ренесме е очарователна, но по погрешка е считана за заплаха от Волтурите. Те се заричат да унищожат клана Кълън, които пък призовават вампири от цял свят, за да отвърнат на удара. Напрежението скоро ще приключи, а БРАВО ти предлага да прочетеш най-интересните факти за сагата в цифри!
Два суперплаката за всички здрачохолици:
BRAVO Суперплакат
BRAVO Суперплакат
 

MTV EMA: Тейлър Суифт, Лана Дел Рей, Muse, Jonas Brothers

Кеша: „Ще спя, когато умра!“
Певицата говори открито за ексцентричния си лайфстайл...

One Direction: Тест за приятелство
Колко добре се познават момчетата? БРАВО разпита сладурите, за разбере!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Карли Рей Джепсън: „Никога не унивай!“
Сладураната се старае нищо да не разваля доброто й настроение – и споделя с теб как в трудни ситуации запазва вътрешния си баланс!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Виктория Джъстис: Магнит за бой бандите
БРАВО ти разкрива как Вик омагьосва сладурите...

I Love K-POP, Част XXI: Ким Хьон Джунг
Той пее безумно добре, може да свири на шест инструмента и носи няколко наистина вдигащи самочувствието титли – за най-добре изглеждащ кореец и за такъв, който привлича най-много целувки от момичетата! Нищо чудно – първото си упражнение по целуване прави в 6-ти клас...

BRAVO Музика

Албуми: Новости на CD и DVD

Класации: Спечели саундтрака на „Здрач: Зазоряване – Част 2“

Big Time Rush: Звезден тест

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Тест: Каква е силата на твоя цвят?
Плюс: Кое те прави добър приятел?

Хай-тек: Внимание – вирус!
Научи как хакерите използват имената на знаменитостите, за да заразят компютъра ти с вируси!

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

 
Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

 

Малки сладки лъжкини, Част IV: Троян Белисарио
Един ден най-добрата й приятелка от началното училище се преместила в друго. Там учителката по математика чула името на Троян и веднага пожелала да кръсти така детето си. „Помня, че цяла седмица се побърквах от факта, че в света ще има и друга Троян!“ – спомня си актрисата. За нейните фенове обаче втора Троян просто няма!

BRAVO КиноBRAVO Кино

Киноновини: „Спешна пратка“, „Седемте психопата“, „Господари на вълните“

Плакати:
The Wanted, Зендая Колман, Коди Симпсън, Сай
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 23.11.12.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer