BRAVO 21/2013

1,70 лв.
Не е налично

Искаш ли да разбереш защо всички се тревожат за Майли? Защо Чон Йонг Хуа е шеф под прикритие, а Селена Гомез не обича да ходи на фитнес? Тогава не пропускай новия брой на БРАВО! Разбери всичко за момчетата от One Direction, какво мисли Антония за България и сканирай Дивна в рубриката ни "От глава до пети"! Ще те потопим във втората част на "Тор: Светът на мрака" и ще те запознаем с героите от "Виолета"! Плакатите са на: Кейти Пери, Лили Колинс, Конър Мейнард и Ангел и Моисей, очаквай, разбира се, и втората част на картичките с автографи на звездите от X Factor!

16 - 29 октомври 2013
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
+подарък 8 картички
Формат: 21 х 28 см

Искаш ли да разбереш защо всички се тревожат за Майли? Защо Чон Йонг Хуа е шеф под прикритие, а Селена Гомез не обича да ходи на фитнес? Тогава не пропускай новия брой на БРАВО! Разбери всичко за момчетата от One Direction, какво мисли Антония за България и сканирай Дивна в рубриката ни “От глава до пети”! Ще те потопим във втората част на “Тор: Светът на мрака“ и ще те запознаем с героите от „Виолета“! Плакатите са на: Кейти Пери, Лили Колинс, Конър Мейнард и Ангел и Моисей, очаквай, разбира се, и втората част на картичките с автографи на звездите от X Factor!

* * *
От корицата
Всички се тревожат за Майли!
Чашата преля! След поредната предизвикателна фотосесия приятелите на Сайръс се опитват да я спасят!
 

Постове в мода и снимки: Деми Ловато, Ариана Гранде, Даниел Радклиф

Чонг Йонг Хуа: Шеф под прикритие
Такава е ролята на Йонг Хуа в новата му драма, Marry Him If You Dare, чието излъчване в Южна Корея стартира в средата на октомври. Всъщност едва ли ще сбъркаме, ако наречем тъмноокия чаровник „шеф“ и в истинския живот – той все пак е лидер на корейската поп-рок банда CNBLUE, която се радва на страхотна популярност не само в родината му, но и в страни като Япония, Австралия и Сингапур.

BRAVO ЗвездиBRAVO Звезди

33 факта за One Direction
Забавни любопитки, които може би още не знаеш!

Селена Гомез: „Не обичам да ходя на фитнес!”
Турнето й DANCE STARS е в разгара си, а Сел ти разкрива как успява да остане във форма!

BRAVO ЗвездиBRAVO Звезди

Антония и Марабу в България!
Чудиш ли се какво е Марабу и какво мисли Антония за България? БРАВО се срещна лично с румънската звезда, за да разбули и тази тайна!

BRAVO ЗвездиBRAVO Звезди

Дивна: От глава до пети
Дивна е толкова усмихната и енергична, че наистина не можеш да я спреш на едно място. Естествено, винаги има време да те зареди с добро настоение, да ти разкаже нещо интересно... БРАВО успя да надникне в приказния й свят, за да ви разкаже малко за нея...

Албуми: Новости на CD и DVD

Класации: Спечели чаша с любима звезда!

 

Здравей, BRAVO!

Тест: Пристрастен/-а ли си към интернет?

Фотороман: Вълшебният пръстен
Мая е влюбена до уши! Но гаджето й, Миро, е много ревнив и й прави проблеми дори когато тя излиза с приятелите си Силвия и Мартин. За да стане тя изцяло негова, той й подарява пръстен. Той би трябвало да изпълни всички негови желания...

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Хороскоп: Личният ти астрокалендар
 

Откровено: Можеш да попиташ всичко!

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

 

Тор: Светът на мрака: Приключението продължава!
Изправен пред враг, на който дори Один и Асгард не могат да се опълчат, Тор трябва да поеме своя най-опасен личен поход, който ще го събере отново с Джейн Фостър и ще го принуди да пожертва всичко, за да спаси света ни. БРАВО ти разкрива най-интересните факти за филма!

Виолета в страната на музиката
След като завладя Латинска Америка, Южна Европа и САЩ, музикалният сериал на „Дисни Ченъл“ „Виолета“ се завръща с нови епизоди! БРАВО е тук, за да те запознае с шоуто и новостите около втория му сезон.

BRAVO КиноBRAVO Кино

Киноновини: „Въпрос на времe“, „Кери “, „Краят на света“

 

Смях: загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1142 София, ул. "Фритьоф Нансен" 9, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

Плакати:

Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 25.10.13.
nikol atanasova 16/10/2013

здравейте! Искам да ви помоля в следващия брой на Браво сложете плакат на Laura Marano и на Ross Lynch!

sashka sofinkova 16/10/2013

Моля ви в следващия брой на Браво сложете плакат на Рос Линч и на Лаура Марано!!! МОЛЯ ВИИИИ!!!!

nikol atanasova 16/10/2013

Хайде :) сложете плакат на Рос Линч и на Лаура Марано в следващия брой! Моля ви... :)

nikol atanasova 19/10/2013

Моля ви в следващия брой на Браво сложете плакат на Рос Линч и на Лаура Марано !

nikol atanasova 22/10/2013

Здравейте! Искам да ви помоля да сложите в следващия брой статия или плакат на Лаура Марано ( Али от сериала по Дисни ,, Остин и Али ) много ще съм ви благодарна!

sashka sofinkova 26/10/2013

Сложете в следващия брой на Браво плакат на Laura Marano! Моля :)

Добавяне на коментар:
spacer