BRAVO 19/2013

1,70 лв.
Не е налично

В новия брой на БРАВО те очакват: Ангел и Моисей и новия им клип "Тази снимка пази", звезден скенер на Еминем и ексклузивно интервю с Джейми Кембъл Бауър! Ще разбереш защо Бела Торн и Зендая Колман нямат време за приятелство и ще научиш всичко, което трябва да знаеш за актьорите от "Опасни тайни", "Плажен Тийн Филм" и лошото момче на BIGBANG - Т.О.П. Плакатите са на: Джъстин Бийбър, Фийби Тонкин, Ти Милс и "Тийн вълк".

18 септември - 1 октомври 2013
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

В новия брой на БРАВО те очакват: Ангел и Моисей и новия им клип „Тази снимка пази”, звезден скенер на Еминем и ексклузивно интервю с Джейми Кембъл Бауър! Ще разбереш защо Бела Торн и Зендая Колман нямат време за приятелство и ще научиш всичко, което трябва да знаеш за актьорите от „Опасни тайни“, „Плажен Тийн Филм“ и лошото момче на BIGBANG – Т.О.П. Плакатите са на: Джъстин Бийбър, Фийби Тонкин, Ти Милс и „Тийн вълк“.

* * *

BRAVO препоръчва

В Града на светлините мечтите намират начин да се сбъднат...
Бестселъра на Стефъни Пъркинс "Целувка за Ана" е най-новата книга от кампанията БРАВО ПРЕПОРЪЧВА! Търсете „Целувка за Ана” от 18 септември, във вестникарските павилиони заедно със списание БРАВО на специална цена от 6,99 лв. (без списание).

* * *
От корицата
Бела Торн и Зендая Колман: Край на приятелството им?!
Любовта или приятелството? Бела избра първото...
 

Постове в мода и снимки: Нина Добрев, Ашли Бенсън, Селена Гомез

Еминем: Звезден скенер
Познаваш го като Маршъл Метърс, Еминем и Слим Шейди, но въпреки многото си имена белият крал на рапа е един. Той разтърсва световната музикална сцена с дебюта си през 1999-та, а днес спокойно може да се нарече една от най-големите звезди в историята на хип-хопа. Преди излизането на новата му тава тази есен БРАВО реши да ти припомни найважното за него...

BRAVO ЗвездиBRAVO Звезди

Джейми Кембъл Бауър: „Не мисля, че съм секси!“
Освен актьор Джейми е и доста търсен модел!

Снимка за спомен с Ангел и Моисей!
Те са Ангел и Моисей – свежи, усмихнати и щури. Вече могат да ти се похвалят и с нов клип към песента „Тази снимка пази“, а около заснемането му има доста любопитни истории, които научихме от самия дует...

BRAVO ЗвездиBRAVO Звезди

Т.О.П.: Лошото момче на BIGBANG
Вероятно го познаваш като член на популярната южнокорейска банда BIGBANG, но T.О.П. (25) далеч не е само това. Освен като певец и рапър той се изявява още като актьор, модел и текстописец. Ако искаш да го опознаеш по-добре, надникни по-внимателно в CV-то му заедно с БРАВО!

On! Fest 2013
Между 20 и 22 септември 2013 година ще се проведе eдинственият по рода си в България и на Балканите фестивал, който събира всички течения на съвременното градско изкуство, забавления, образование, спорт и начин на живот. За трети пореден път под мотото „Включи се!“ посетителите ще станат част от тридневен празник, в който няма зрители, а само участници.

Албуми: Новости на CD и DVD

Класации: Спечели раница с портмоне!

 

Здравей, BRAVO!

Тест: Готов/-а ли си за първия път?

Фотороман: Размяна на ученици
Лора е истинска фурия и когато си науми нещо, много трудно може да й го избиеш от главата...

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

 

Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.
BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

 

Тайлър Поузи: „Майли беш, „Ридик“ , „Коза ностра“

Опознай актьорите от „Опасни тайни“

Плажен Тийн Филм: Всичко, което трябва да знаеш за него!

BRAVO КиноBRAVO Кино

Киноновини: „Мачете убива“, „С пълна газ“ , „Металика: През необятното“

 

Смях: загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1142 София, ул. "Фритьоф Нансен" 9, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

Плакати:
Джъстин Бийбър, Фийби Тонкин, Ти Милс и „Тийн вълк“
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 27.09.13.
Theodora T. Truhcheva 17/09/2013

Защо не сложите и плакат на Еминем? И ако има повече статии за Еминем или Тупак, ще купувам списанието.

asq masheva 03/11/2013

MOLQVI PYSNETE PLAKAT NA MAYA MTCHELL ♥♥♥♥♥♥♥MNOGO BLAGODQ PREDVARITELNO BB///♥

Добавяне на коментар:
spacer