BRAVO 17/2016

1,80 лв.
Не е налично

БРАВО 17 ще те срещне със звездите Рос Линч, Кара Делевин, Виктория Джъстис, Кат Греъм, Трой Сиван, Дилън Спрейбъри, Дейв Франко, Селена Гомес, Емилия Кларк и много други! Очакват те нови статии в любимите ти рубрики от списанието! Плакатите в броя са на ДЖЪСТИН БИЙБЪР, РОУЪН БЛАНДЧАРДРОУЪН, KORN, ДАРИНА, ДЖЕСИ ДЖЕЙ, #CRAZYINLOVE.

20 август - 2 септември 2016
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през събота)
Обем на броя:
32 страници
+ плакати
Формат: 21 х 28 см

Списание BRAVO във Facebook

Звезди

Звезден стил: Рос Линч, Кара Делевин, Виктория Джъстис, Кат Греъм

Трой Сиван: „Бъди себе си!“
Откровен, честен и неподправен! Певецът разкрива истинската си същност! Да се преструва заради другите? Никога!

Влез в час с последните писъци на модата!
Кое момиче не обича да пазарува с приятелки? БРАВО ти подсказва кои са най-новите тенденции и за какво трябва да се оглеждаш по магазините...

Дилън Спрейбъри: Звезден скенер
Той е само на 18 г., има успешна кариера на актьор и музикант и всеки път, когато се появи на екрана, потъваме в синьо-зелените му очи. Най-доброто за Дилън тепърва предстои и за да се подготвим за този момент, го сканираме от глава до пети!

звездни факта за Дейв Франко
Широка усмивка, актьорски талант, амбиция и голяма доза сексапил – това е точната формула за успешна холивудска звезда. Дейв Франко (31) обаче доказа, че пътят към известността може да е и невероятно забавен и че, рано или късно, късметът ще ти се усмихне. 12-те факта за Дейв ще те накарат да се убедиш в това!

Селена Гомес: KILL EM WITH KINDNESS
Сел (23) ще ти покаже защо ако се държиш мило с всички, ще стигнеш надалеч!

Живот & стил

Хороскоп: Какво вещаят звездите за теб?

Бъди във форма: Суперхрани
Лятото е сезон, през който има много изкушения. БРАВО ще ти разкрие кои вкусотии са калорийни бомби и кои можеш спокойно да похапваш без никакви угризения!

Моден подиум: Облечи се като любимата си звезда!
Искаш да блестиш като звезда? БРАВО ти показва как да се облечеш като твоите любимци и откъде може да намериш дрехи, също като техните...

Тест: Какво не харесват другите в теб?

POKEMON GO: Най-яките трикове
С тези трикове ще стигнеш безпроблемно до всяко ниво!!!

Смях: Кои са любимите ти Snapchat-филтри?

Любов

Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Нещата с гаджето не вървят? Най-добрият/-та ти приятел/-ка не ти говори или трудно преживяваш промените, които настъпват с теб в пубертета? Нашият професионален екип от сексолози очакват твоите въпроси! Пиши ни на: otkroveno@bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията запазва правото си да избира въпросите, на които ще отговори и които ще бъдат публикувани в списанието.

Кино и TV

Емилия Кларк: „Това съм аз!“
Ледена кралица или любвеобилно момиче? Кой от двата сценични образа се доближава повече до Емилия Кларк в реалния живот?

 

Тихомир Мицев Донков 23/08/2016

Готин е!!! В следващият брой дано да има Soy Luna,Bella Thorne i Justin Bieber

Добавяне на коментар:
spacer