BRAVO 16/2011

1,70 лв.
Не е налично

Раздра с нокти корицата на БРАВО и погледна оттам. А знаеше ли, че, преди да навърши "сладките 16", Катерина Греъм, е била просто котенце, което "готините" в училище избягвали? Е, днес е на гребена на вълната! Точно като Тейлър Суифт, Селена и "Хари Потър", които събраха най-много сърфове от Teen Choice наградите! Ти пък се гмурни в морето от най-яките хитове на лято 2011, които БРАВО избра с твоя помощ във Facebook (като стана дума за Facebook, виж докъде го докараха Лейди Гага и Рияна в състезанието си за приятели в мрежата!) Виж също колко е красиво лятото - не само от морския бряг, но и на страниците на БРАВО, където моделът си Ти! Кои са задължителните модни аксесоари според тийновете? Да започнем с усмивка XXL!

10 - 23 август 2011
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през сряда)
Обем на броя:
32 страници, 4 плаката
Формат: 21 х 28 см

Раздра с нокти корицата на БРАВО и погледна оттам. А знаеше ли, че, преди да навърши „сладките 16“, Катерина Греъм, е била просто котенце, което „готините“ в училище избягвали? Е, днес е на гребена на вълната! Точно като Тейлър Суифт, Селена и „Хари Потър“, които събраха най-много сърфове от Teen Choice наградите! Ти пък се гмурни в морето от най-яките хитове на лято 2011, които БРАВО избра с твоя помощ във Facebook (като стана дума за Facebook, виж докъде го докараха Лейди Гага и Рияна в състезанието си за приятели в мрежата!) Виж също колко е красиво лятото – не само от морския бряг, но и на страниците на БРАВО, където моделът си Ти! Кои са задължителните модни аксесоари според тийновете? Да започнем с усмивка XXL! 

* * *
Новини: Свежи слухове и факти
Mix: Кристен Стюарт, Рупърт Гринт, Дженифър Гарнър, Александра Стан
 

Новини: Бела Торн, Шон Кингстън, Андрю Гарфийлд, Еми Росъм, Деми Ловато, Коди Симпсън

Бийтбокс турнир: Още звезди в журито
Най-големите звезди на бийтбокса идват в България в началото на септември за националния бийтбокс турнир!

X Factor: Зад кулисите
Докато треньорите в „Гласът на България“ попълваха последните места в своите отбори, конкуренцията от X-Factor проведе поредните „цедки“ от кастинга.

Питбул, Шакира, Джей Ло: Хитовете на лятото
Всяко лято има своя мелодия. Парчетата, които след време ти припомнят вкуса на преживяното. С помощта ти във Facebook, БРАВО определи 10-те най-големи хита, които си тананика сезонът!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Гага Vs. Rihanna: Koй има повече приятели?
Оспорвано състезание онлайн между двете мегазвезди!

BRAVO МузикаBRAVO Музика

Джеймс от BTR: Тайно влюбен в Миранда Косгроув
Те са най-добри приятели от три години. Дали може да излезе нещо повече от това?

Албуми: Новости на CD и DVD

Класации: Спечели дигитална фоторамка!

 

Отгатни: Комикс, загадки, вицове

BRAVO Смях

Искаш ли да видиш любимия си виц отпечатан? Изпрати го на адрес: 1000 София, ул. "Христо Белчев" 21, ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, списание БРАВО (вицове), или на имейл: vitzove(at)bravo.bg

 

Здравей, BRAVO!

Хороскоп: Личният ти астрокалендар

Мода: Ти избираш тренда!
Лятото, това си ти. Щампата на тениската ти, слушалките, през които звучи любимата ти музика, приятелите, с които се шляеш. БРАВО пообиколи наоколо, за да свери часовника си с твоя. И да се убеди, че винаги си по-напред от другите, когато си със задължителния аксесоар за сезона – широката усмивка!

BRAVO ЖивотBRAVO Живот

Тест: Колко важни са приятели те ти за теб?

 
Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Изпращай писмата си за "Откровено" на адрес: otkroveno(at)bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията си запазва правото да публикува всички получени въпроси, освен ако подателят не е посочил изрично, че не желае писмото му да бъде публикувано.

BRAVO ЛюбовBRAVO Любов

 

Емили Озмънт: Филм срещу тормоза в Мрежата
Звездата от „Хана Монтана“ участва в нов телевизионен филм срещу тормоза в Интернет. В интервю за БРАВО сладураната разказва за него и дава съвети за пострадалите!

BRAVO КиноBRAVO Кино

Катерина Греъм: Вещицата от „Дневниците на вампира“ в Скенера
„Вещица през деня, Кат през нощта“ – така се определя самата Катерина Греъм. Виж какво още трябва да знаеш за сладураната от „Дневниците на вампира“ в скенера на БРАВО!

Специално! Минилексикон „Хари Потър“: Част ПОСЛЕДНА

BRAVO КиноBRAVO Кино

Киноновини: „Каубои и извънземни“, „Полунощ в Париж “, „Смърфовете“

Плакати:
Коди Симпсън, Glee, Cobra Starship, Party time
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
Плакат BRAVO
BRAVO Класация:
BRAVO Класация
БРАВО класацията се прави от читателите на списанието и отразява техния уникален вкус и предпочитания.
За да участваш в нея, изпрати SMS на номер 2255 (за трите моб. оператори) със съдържание TOP и моментната позиция на песента, която искаш да класираш на първо място (например TOP2). Цената на SMS e 0,30 лв. с ДДС.
Краен срок за гласуване: 19.08.11.

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар:
spacer