Развихрена Коледа: Меки украшения за домашна направа

6,99 лв.
Не е налично

Поканете вълшебството на Коледа в дома си. Поднесете чудесен подарък на любим човек. "Развихрена Коледа: Меки украшения за домашна направа" на Вихра Василева ще ви даде 55 идейни, невероятно ефектни и същевременно практични предложения за изработка на коледна украса. Нея може да сътворите сами или, за още по-голяма радост, заедно с най-близките си хора, за да направите празника наистина специален. Всичко, което ви е необходимо като материали, със сигурност имате на разположение. Красиви копчета и старши брошки, мъниста, гердани и недошити платове, изостанали прежди... те се откриват във всеки дом и само чакат да бъдат използвани.Книгата ще ви предложи начини, чрез които не само да разнообразите украсата на празника, но и да се изявите творчески. Няма значение дали ви се удава да плетете, шиете, кроите или апликирате. Всичко в "Развихрена Коледа" е описано много детайлно и от страниците й ще проследите, стъпка по стъпка, направата на най-разнообразни фигури - коледни елхи и топки, ботуши, феи и ангелчета, дори сцената на Рождеството. Чудесни снимкови илюстрации придружават всяка една фигура и са дело на самата авторка. Сред множеството оригинални идеи има дори предложения какво да изработите накрая и с остатъците. Трябва ви единствено тренировка на пръстите, достатъчно време, силно желание и много обич, която да вложите в труда си.Но "Развихрена Коледа" не е просто ръководство за направа на коледни украшения. Тя е същевременно откровен и топъл разказ за отдавна отминали времена. Съветите и идейните предложения в книгата се преплитат по един прекрасен начин с низ от коледни легенди, спомените на авторката и разкази за традициите, предавани през поколенията. Създадена от магията на Коледа, книгата не само ще вдъхне нова увереност в собствените ви творчески възможности, но и ще провокира фантазията ви по неподозирани начини.

 Автор
 Вихра Василева
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 16 x 24
 Страници
 88 цветни
 ISBN/Баркод
 9789542707233

Поканете вълшебството на Коледа в дома си. Поднесете чудесен подарък на любим човек. „Развихрена Коледа: Меки украшения за домашна направа” на Вихра Василева ще ви даде 55 идейни, невероятно ефектни и същевременно практични предложения за изработка на коледна украса. Нея може да сътворите сами или, за още по-голяма радост, заедно с най-близките си хора, за да направите празника наистина специален. Всичко, което ви е необходимо като материали, със сигурност имате на разположение. Красиви копчета и старши брошки, мъниста, гердани и недошити платове, изостанали прежди... те се откриват във всеки дом и само чакат да бъдат използвани.

Развихрена коледаРазвихрена коледа

Книгата ще ви предложи начини, чрез които не само да разнообразите украсата на празника, но и да се изявите творчески. Няма значение дали ви се удава да плетете, шиете, кроите или апликирате. Всичко в „Развихрена Коледа” е описано много детайлно и от страниците й ще проследите, стъпка по стъпка, направата на най-разнообразни фигури – коледни елхи и топки, ботуши, феи и ангелчета, дори сцената на Рождеството. Чудесни снимкови илюстрации придружават всяка една фигура и са дело на самата авторка. Сред множеството оригинални идеи има дори предложения какво да изработите накрая и с остатъците. Трябва ви единствено тренировка на пръстите, достатъчно време, силно желание и много обич, която да вложите в труда си.

Но „Развихрена Коледа” не е просто ръководство за направа на коледни украшения. Тя е същевременно откровен и топъл разказ за отдавна отминали времена. Съветите и идейните предложения в книгата се преплитат по един прекрасен начин с низ от коледни легенди, спомените на авторката и разкази за традициите, предавани през поколенията. Създадена от магията на Коледа, книгата не само ще вдъхне нова увереност в собствените ви творчески възможности, но и ще провокира фантазията ви по неподозирани начини.

Развихрена коледаРазвихрена коледа

Развихрена коледаРазвихрена коледа

Авторката Вихра Василева е позната от телевизионния ефир с участието си в предаването „На кафе”. Тя не престава да изненадва зрителите с ефектни и оригинални варианти за декорация и идеи за направа на украшения. Нейните фантастични произведения може да разгледате и в блога й razvihreno.com. Според Вихра жените са творци с невероятни умения, които само чакат да бъдат събудени. Всяка жена има нужда от творчество. Всичко показано и разказано от нея убеждава действително в това.

Развихрена коледаРазвихрена коледа

Развихрена коледаРазвихрена коледа

В този клип авторката показва как да си направите коледно украшение:

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: