3: Наранени (Е-книга)

15,99 лв.
Не е налично

Кейн Рейнълдс желае повече от всичко да бъде оставен на мира. След трагедията, разрушила семейството му, той се опитва да преодолее скръбта по единствения му познат начин – в самота. Затова, когато Пайпър Кембъл се появява на прага му и се представя като неговата нова съседка, той затръшва вратата право в лицето ѝ.

Но грубото отношение на Кейн не може да смути Пайпър. Тя е решена да започне на чисто след тежкия си развод и дори е склонна да се отдаде на кратък флирт, който да прогони болката от предателството на съпруга ѝ. А нейният красив, макар и груб съсед изглежда като перфектния кандидат за целта.

Но кой да предположи, че тяхната малка афера ще им поднесе най-неочакваната изненада...

Книга трета от поредицата ЛАРК КОУВ.

 Автор
 Девни Пери
 Тип
 Съвременна романтика
 Поредица
 Ларк Коув
 Възраст
 18+
 Формат
 EPUB3
 Страници
432 черно-бели
 ISBN/Баркод
9789542723516
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ, Книги за любов
Лидия Александрова 13/12/2019

Здравейте, Издателство Егмонт, моля да дадете възможност и на потребителите на андроид да закупят и прочетат книгите на Девни Пери в електронен формат. Не облагодетелстайте само притежателите на телефони IOS.

Егмонт България 19/12/2019

Здравейте, извиняваме се за неудобството. За момента всички новоизлезли романи се подготвят само за iOS. Следете нашите комуникационни канали (фейсбук страници и сайт), за да се информирате при настъпила промяна относно електронните варианти на наши книги.

Добавяне на коментар:

Девни е сред най-продаваните автори на „ЮЕсЕй Тудей“, която живее във Вашингтон със съпруга си и двамата си синове. Родена и израснала в Монтана, тя обича да пише книги, чието действие се развива в нейния любим роден щат. След като работи почти десетилетие в технологичната индустрия, тя изоставя конферентните разговори и проектните графици, за да се наслаждава на по-спокойния живот у дома със съпруга и двамата си синове. Написването на книга, да не говорим за многото на брой, не е нещо, което тя е очаквала да прави. Но сега, след като е открила своята истинска страст в писането на любовни романи, тя няма никакво намерение да спира.

spacer