BRAVO #HOTSTARS - Април 2020

5,99 лв.
Не е налично

В BRAVO #HOTSTARS ще откриеш ексклузивни интервюта с DARA, която ще ти разкаже за участието си в „Като две капки вода“ и Виктория Георгиева, която ще ти разкрие какви са плановете за „Евровизия 2021“ и какво я очаква оттук нататък! Камила Кабейо доказва за пореден път завидното си чувство за хумор, ще те запознаем с най-горещите нюкамъри от малкия екран + ще научиш всички любопитни факти за актьорите от „Елит“! 17-годишният Руел е вече световна звезда и ще ти разкрие рецептата за своя успех, а Лорън Грей, Бейби Ариел, Кристен Ханчър & cо ще ти споделят как да се сдобиеш с повече последователи в TikTok! Ще откриеш и 4 СУПЕР ПЛАКАТА на: БИЛИ АЙЛИШ, ДУА ЛИПА, ЗОМБИТА, BTS! 14 ПЛАКАТА на: MONSTA X, ТОМ ХОЛАНД, КИРА КОСАРИН, НОА ШНАП, ШОН МЕНДЕС, МАДИСЪН БИЪР, СЕКС ОБРАЗОВАНИЕ, МИНЬОНИТЕ, КРИСТИАН КОСТОВ, ЛИЛИ & МАДЕЛИН, ТИНИ СТОЕСЕЛ, МУЛАН, АНДИ СТУДИО & ЛУИ ТОМЛИНСЪН. Ще получиш и ПОДАРЪК: ОЩЕ 8 ЯКИ ПЛАКАТА на КЕЙ ДЖЕЙ АПА, КАМИЛА МЕНДЕС, ХАРИ СТАЙЛС, АВА МАКС, ЕЛИТ, YUNGBLUD, ROCKET PUNCH и на СОФИЯ и УАЯТ от „Не съм Ок с това“!

11 април 2020
БРАВО #HOTSTARS
Специален брой на БРАВО
Обем на броя:
32 страници
+ 4 суперплаката
+ 14 плаката
+ ПОДАРЪК: 8 плаката изненада
Формат: 21 х 28 см

Съдържание

Виктория Георгиева: „В личен план се чувствам победител!“
През май тази година Вики (22) трябваше да представи България на конкурса „Евровизия“ с парчето Tears Getting Sober. Уви, както много други събития, конкурсът беше отложен за 2021! Как реагира певицата на новината и какво я очаква оттук нататък, БРАВО разбра специално за теб!

DARA: „Дисциплината е голяма част от плана ми за добро представяне!“
Новото предизвикателство на DARA (21) се казва „Като две капки вода“! Как протичат тренировките и какво става зад кулисите на шоуто, разбрахме от самата нея...

Всичко, което трябва да знаеш за актьорите от „Елит“: 36 любопитни факта
„Елит“ определено ни привлече вниманието, затова бързаме да те запознаем с главните персонажи в него и с всички подробности за актьорите в реалния живот. Ако все още не си го гледал/-а, имаш да наваксваш с цели три сезона!

Триковете на звездите в TikTok

Те превземат малкия екран: Нюкамърите от сериалите
Няма как да не си ги засичал/-а по Netflix, време е да те запознаем отблизо с тях!

Камила Кабейо: „Конфузни ситуации? Какво е това?“
Мнозина изкритикуваха Шон и Камила, че изглеждат като риби, докато се целуват! Тяхната реакция? Направиха забавен клип по темата!

Руел е вече суперзвезда!
Сигурно си спомняш, че те запознахме с Руел преди време — той е все още тийнейджър, но успя да сбъдне най-голямата си мечта. Роден е през 2002 в Лондон/Англия и заедно с майка си, която е англичанка, баща си холандец и двете си сестри се местят в Австралия. Днес е една от най-горещите изгряващи звезди и го подкрепят знаменитости като Шон Мендес и Калид. Успяхме да го интервюираме преди концерта му в Берлин.

XL-Тест: Къде ще срещнеш голямата си любов?

Мая Асенова Стоянова 25/04/2020

В нито едно Браво не съм виждала любимата ми група Panic! At the disco, а бих искала техен плакат или поне в календара на Браво да има рождения ден на вокалиста. Благодаря

Добавяне на коментар: