3: Спасяването на света и други екстремни спортове

12,90 лв.
Не е налично

Време е Макс и нейните приятели да се изправят срещу най-големия си враг и да изпълнат своята мисия - да спрат "Революцията". Това е зловещ експеримент, който цели да промени генотипа на избрана част от населението и да създаде господстваща раса. Досега Макс, Зъба, Изи, Ръч, Газопровода и Ейнджъл винаги са побеждавали заедно силите, срещу които се борят. Но дали ще успеят да спасят света, когато са разделени, принудени да живеят в нелегалност и плен, далеч един от друг?

 Автор
 Джеймс Патерсън
 Тип
 Паранормален трилър
 Поредица
 Максимум Райд
 Възраст
 13+
 Корица
 Мека
 Формат
 14 x 21
 Страници
 376 черно-бели
 ISBN/Баркод
 9789542712305

Време е Макс и нейните приятели да се изправят срещу най-големия си враг и да изпълнат своята мисия – да спрат „Революцията”. Това е зловещ експеримент, който цели да промени генотипа на избрана част от населението и да създаде господстваща раса. Досега Макс, Зъба, Изи, Ръч, Газопровода и Ейнджъл винаги са побеждавали заедно силите, срещу които се борят. Но дали ще успеят да спасят света, когато са разделени, принудени да живеят в нелегалност и плен, далеч един от друг?

* * *

Джеймс Патерсън е сред най-популярните автори в света. Неговите книги са продадени в 16 милиона екземпляра само в Северна Америка. Той е първият писател, оглавил едновременно класацията на New York Times за книги за възрастни и за деца. Носител на редица престижни международни награди, сред които „Едгар”, „Трилър на годината” и „Автор на годината”. Още за Джеймс Патерсън ще откриете на jamespatterson.com.

Sarah 10/08/2015

Здравейте искам да попитам останалите книги от поредицата дали ще бъдат издавани на български?

mahomies 28/03/2016

да и аз се чудя дали ще бъдат преведени и издадени скоро???????

max 14/08/2016

Финалните книги са 8-ма и девета - от миналата и от тази година. Дано Егмонт БГ ке смили над читатели и фенове. Същото направиха и с 39 Clues - преведоха няколко и спряха. А останалите? Оценката е 3 не заради книгата, а заради нехайството на издателството :/

Егмонт България 15/08/2016

Здравейте, за съжаление не планираме издаване на останалите книги в поредицата.

Добавяне на коментар: