Около масата (с автограф)

29,90 лв.
Не е налично

Приготвянето на празничната трапеза е вълнуващо предизвикателство. Вдъхновени от любовта ни към храната и философията за здравословно хранене, създадохме тази книга, за да ви предложим нашите иновативни авторски рецепти и съвети, с които можете да изненадате приятно семейството и близките си. Време е да се съберем около масата!

Участието на Елена Петрелийска в първи сезон на риалити формата „MasterChef България“ преобръща изцяло посоката ѝ на професионално развитие и от сферата на бизнеса тя се насочва към кулинарията. Днес също като баба си и дядо си тя е шеф готвач и притежава диплома по нутриционистика от Оксфордския университет. Всичкия натрупан опит за чудодейните сили на храната и кулинарните си умения тя прилага заедно с шеф Николай Красимиров, с когото се запознава покрай телевизионното предаване „Храна за душата“. Той работи като главен готвач за ресторанти в страната и чужбина и описва кулинарния си път като хаотичен. Поне докато не среща Елена, която трансформира вижданията му за храната и благодарение на нея тя се превръща в ритуал. В тандем те допълват кулинарните си способности до съвършенство.

 • Внимание:  Поръчаните екземпляри са с автограф от шеф Елена ПЕТРЕЛИЙСКА и шеф Николай КРАСИМИРОВ.

Автори
 Елена Петрелийска и Николай Красимиров
 Тип
 Здравословно хранене
 Корица
 Твърда
 Формат
 21 x 21
 Страници
 120
 ISBN/Баркод
9789542723608
Петър Илиев Прокопиев 08/12/2019

Книгата е прекрасна! Подкрепена е с невероятни рецепти, има и лесни и малко по- завъртяни, но като цяло стилизма, снимките и идеите са супер!

Добавяне на коментар: