BRAVO 9/2017

1,99 лв.
Не е налично

БРАВО 9 ще те срещне със звездите Бела Торн, Кайли Дженър, Дав Камерън, Пери Едуардс, Хари Стайлс, Ариана Гранде, Карол Севиля: и много други! Очакват те нови статии в любимите ти рубрики от списанието! Плакатите в броя са на КАТРИН МАКНАМАРА, ЗАРА ЛАРСЪН, БЕЛА ТОРН, FIFTH HARMONY, КАРИБСКИ ПИРАТИ и THE LODGE.

29 април – 12 май
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през събота)
Обем на броя:
32 страници
+ плакати
Формат: 21 х 28 см

Списание BRAVO във Facebook

Звезди

Звезден стил: Бела Торн, Кайли Дженър, Дав Камерън, Пери Едуардс

Хари Стайлс: Победителят взима всичко!
Историята не веднъж е доказала, че когато една бойбанда се разпадне, обикновено само един от членовете є се задържа на върха. Не сме пророци, но вътрешният ни глас в момента ни крещи, че света тепърва ще чува за Хари Стайлс!

Ариана Гранде: „Обичам Мак, откакто го познавам!”
Защо се събраха чак след четири години? Певицата разкрива тайната...

Тайните за красота на звездите от модния подиум
Умопомрачителните красавици определено имат какво да споделят за поддържането на добра фигура и блестяща кожа. БРАВО надзърна зад кулисите и докладва от мястото на събитието точно преди настъпването на лятото. Ето няколко полезни съвета, които да изпробваш през пролетта.

Карол Севиля: „Приятелство между момичетата и момчетата? Естествено, че е възможно!“
Приятелите са най-важните за Карол Севиля! Не само в сериала „Аз съм Луна“, но и в личния є живот. Аржентинката знае от личен опит какво могат да ти причинят фалшивите хора. В разговор с БРАВО 17-годишната актриса разказва за насилието, с което се е сблъскала в училище...

Живот & стил

Хороскоп: Какво вещаят звездите за теб?

Бъди във форма: Бързи закуски
Умираш от глад, но нямаш време за готвене? Това са най-яките рецепти, когато ти се налага да спретнеш нещо набързо!

XL-Тест: Каква е твоята порода?

Пет знака, че си пристрастен/-а към телефона си

Моден подиум: Облечи се като любимата си звезда
Искаш да блестиш като звезда? БРАВО ти показва как да се облечеш като твоите любимци и откъде може да намериш дрехи, също като техните...

Любов

Защо противоположностите се привличат?
Чудиш ли се защо гаджето ти е твоята пълна противоположност? Той е шумен и няма задръжки, а ти си по-скоро срамежлива? Защо с най-добрата ти приятелка се обличате по съвсем различен начин, но въпреки всичко се разбирате супер? Или защо сестра ти или брат ти са коренно различна порода от теб? Отговорът е простичък – противоположностите се привличат като магнити. И нищо чудно, така се допълвате взаимно и ставате по-силен отбор! И никога не ви е скучно!

Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Нещата с гаджето не вървят? Най-добрият/-та ти приятел/-ка не ти говори или трудно преживяваш промените, които настъпват с теб в пубертета? Нашият професионален екип от сексолози очакват твоите въпроси! Пиши ни на: otkroveno@bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията запазва правото си да избира въпросите, на които ще отговори и които ще бъдат публикувани в списанието.

Кино и TV

„13 причини защо“ – не пропускай за нищо на света!
Срамежливият Клей (Дилън Минет) получава по пощата кутия с касети, които неговата съученичка Хана (Катрин Лангфорд) е записала малко преди да се самоубие. На тях има 13 послания за 13 души, които са подтикнали Хана да отнеме живота си... Те са се отнасяли лошо с нея и са я тормозили! БРАВО намери 13 причини защо не трябва да изпускаш този сериал!

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: