BRAVO 11/2017

1,99 лв.
Не е налично

БРАВО 11 ще те срещне със звездите Майли Сайръс, Хари Стайлс, Бела Хадид, Джеси Джей, Кейти Пери, Шон и Джеймс, Кая Скоделарио, Катрин Лангфорд и много други! Очакват те нови статии в любимите ти рубрики от списанието! Плакатите в броя са на BTS, НИНА ДОБРЕВ, ЧАРЛИ ПУТ, СЕЛ & THE WEEKND, ХЕЙЛИ СТAЙНФЕЛД, БИБИ РЕКСА.

27 май - 9 юни
Списание БРАВО
Двуседмична периодичност
(излиза през събота)
Обем на броя:
32 страници
+ плакати
Формат: 21 х 28 см

Списание BRAVO във Facebook

Звезди

Звезден стил: Майли Сайръс, Хари Стайлс, Бела Хадид

Джеси Джей & Кейти Пери: Дивите се завръщат
Гласовитите фурии отново са в центъра на събитията и напоследък има с какво да те изненадат!

Шон и Джеймс на турне

Живот & стил

Хороскоп: Какво вещаят звездите за теб?

Бъди във форма: Промени света!
Пестене на енергия, засаждане на растения, разделно събиране на боклука – всичко това го можеш и ти! С тези малки трикове ще се превърнеш в ангел-хранител на природата!

XL-Тест: Къде ще го/я срещнеш?

7 неща, който всеки прави тайно вкъщи

Моден подиум: Облечи се като любимата си звезда
Искаш да блестиш като звезда? БРАВО ти показва как да се облечеш като твоите любимци и откъде може да намериш дрехи, също като техните...

Любов

Спри да се сравняваш с другите!

Откровено: Можеш да попиташ всичко!
Нещата с гаджето не вървят? Най-добрият/-та ти приятел/-ка не ти говори или трудно преживяваш промените, които настъпват с теб в пубертета? Нашият професионален екип от сексолози очакват твоите въпроси! Пиши ни на: otkroveno@bravo.bg. Не забравяй да напишеш името и годините си! Редакцията запазва правото си да избира въпросите, на които ще отговори и които ще бъдат публикувани в списанието.

Кино и TV

Кая Скоделарио от „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“: „Джони Деп е уникално мил!“
Кая е била само на 14, когато излиза първият филм от пореицата „Карибски пирати“, луда фенка е на Орландо Блум, а днес самата тя е част от епичното приключение, чието завръщане чакаме вече от близо шест години! БРАВО се срещна с нея, за да разбере повече подробности...

Катрин Лангфорд: „Насилието може да съсипе живота ти!”
В момента „13 причини защо“ е най-обсъжданият сериал! Главната героиня в него, Хана, е тормозена от съучениците си толкова много, че тя решава да сложи край на живота си! Историята е доста драматична и те кара да се замислиш колко ли човешки живота биват съсипвани ежедневно от физическия и психическия тормоз! Тема, която може да засегне всеки! Актрисата Катрин Лангфорд (21) също се е сблъсквала с хейтъри в училище! В ексклузивно интервю за БРАВО австралийката ни разказа за миналото си и за надеждите й, че сериалът може поне малко да промени света към по-добро!

Пазителите на Галактиката са отново тук
Пазителите се завърнаха и отново трябва да спасят Галактиката от лошите сили! Но този път задачата е по-сложна... БРАВО се срещна с Крис Прат (Питър Куил) и Зоуи Салдана (Гамора), за да ни разкрият малко повече за снимачния процес.

Luna Valiente 29/05/2017

Преди 1 час си купих списанието и започнах да го чета преди 5 минути.Много е интересно!

Добавяне на коментар: