6/2014: Сезонът на радостта

3,99 лв.
Не е налично

Коледа е забранена от десетилетия и всички със страх очакват настъпването на този ден, защото вместо да оставя подаръци, Дядо Коледа обира всяка къща в Дъкбург. Дядо Коледа дори служи за сплашване на непослушните деца. А някога хората са имали щастливи сънища за добрия старец и декември е бил сезонът на радостта. За да разберем какво се е объркало в онази съдбовна Бъдни вечер, трябва да се качим в машината на времето, пилотирана от Мики и Доналд, които са решени да върнат радостта от празника.Пътешествието през времето продължава с историята на един героичен паток, внесъл светлина в епохата си със своето гениално предприемачество. Без съмнение тя заслужава да изгрее на големия екран. Какъв точно е жанрът й - зависи изцяло от зрителя. Но едно е сигурно - тя е абсолютно уникален шедьовър, точно като главния си герой Чичо Скрудж.Насладете се на незабравими събития, изпълнени от изключителни персонажи.

 Марка
 Мики Маус и Доналд Дък
 Тип
 Комиксови книги
 Поредица
 Доналд Дък
 Възраст
 7+
 Корица
 Мека
 Формат
 13 x 19
 Страници
 96 цветни
 ISBN/Баркод
 977131499200805

Коледа е забранена от десетилетия и всички със страх очакват настъпването на този ден, защото вместо да оставя подаръци, Дядо Коледа обира всяка къща в Дъкбург. Дядо Коледа дори служи за сплашване на непослушните деца. А някога хората са имали щастливи сънища за добрия старец и декември е бил сезонът на радостта. За да разберем какво се е объркало в онази съдбовна Бъдни вечер, трябва да се качим в машината на времето, пилотирана от Мики и Доналд, които са решени да върнат радостта от празника.

Пътешествието през времето продължава с историята на един героичен паток, внесъл светлина в епохата си със своето гениално предприемачество. Без съмнение тя заслужава да изгрее на големия екран. Какъв точно е жанрът й – зависи изцяло от зрителя. Но едно е сигурно – тя е абсолютно уникален шедьовър, точно като главния си герой Чичо Скрудж.

Насладете се на незабравими събития, изпълнени от изключителни персонажи.

Доналд Дък

Напишете първи своето мнение за изданието

Добавяне на коментар: